İnternet Hızınız Kaç Mbps?

Türkiye'ye gidildiğinde 2 ay internet ayarlanamıyor mu? İlla ev telefonu mu olması gerekir? Eskiden araştırdık yoktu. Komşularlada samimiyet yok
Yazlıkçılar için 2-3 aylık özel yaz paketleri oluyor. Aşırı pahalı da değil, 100 lira civarlarında edinebilirsin. @Tolstoyevski insanları yanlış bilgilendirme.

Yazlıkçılar için 2-3 aylık özel yaz paketleri oluyor. Aşırı pahalı da değil, 100 lira civarlarında edinebilirsin. @Tolstoyevski insanları yanlış bilgilendirme.
Tamam ben de Superbox'un bilgisini paylaşmışım onunla Superbox değil miydi yazlıkçı olayı
@Dosi

Reactions: phoebebuffay
Yooo değil
İstersen tüm parayı öde

Benim net zaten 11.5... Fifa oynarken evdeki kimseyi nete sokmuyorum
Bir de sana mı diyecem dosiiiiiiiiiiiii neti kapaaaaa diye mesela
Senden isteyen kim
sana vereceğim 40 TL'ye kendime 1 ay rahat yetecek sıkıntısız interneti ayarlarım

TR'de hiç bir arkabamda PS veya oyun indirme vs ilgileri yok. Komşular nasıldır bilmem ama çocuksuz komşulardan alırız illa olacaksa
gerçi bana belirli az internet yetiyor. Yeğenlere tatile gidersek onlar için istiyorum. Hiç olmadı aşırı GB yükleyip paylaşırım

İnş vermezler

Reactions: DarkLegenD
Yahu o halde telefondan ayarla interneti ve telefondan Wifi ile paylaş, boşver modemi filan araştırmayı sonra başına iş çıkar

Reactions: Dosi
Bunu araştırırım
3 aylıksa o 1 ayıda birine hediye ederim sorun değil
burada zaten aylık 250 TL. 100 dediğin neki

------

İstemem zaten. Anca al derlerse belki
ben kendime özel ayarlarım
------

Yahu o halde telefondan ayarla interneti ve telefondan Wifi ile paylaş, boşver modemi filan araştırmayı sonra başına iş çıkar
Bir ara paylaşım için ek ücret demişlerdi ne oldu o iş?
Turkcell öyle denmişti gerçi.
Vadafone veya türk Telekom alırım. Hangisinin GB'si çoksa
ilk hat zamanı ucuz oluyor

Olmadı yeğenede bimcell alırız yeter. Onlar çok ucuz
akrabalara gittikçe zaten wifi bağlanıyoruz

Reactions: Tolstoyevski
İptal oldu sanırım çünkü arada annemin telden wifi bağlanıyordum dışarı çıktığımda ama bir şey yansımıyor faturaya

Reactions: Dosi
Kültür şoku yaşayacaksın böyle bir internet karşısında, benim ve senin çünkü bu konuda herhangi bir kültürü yok.

Kültür şoku yaşayacaksın böyle bir internet karşısında, benim ve senin çünkü bu konuda herhangi bir kültürü yok.
Şu an nereye saldırsam diye kafam durdu ilk iş torku denemesi yapacağım birazdan, bakalım o 1-2 saatlik indirmelerden nerelere kadar ineceğiz

Reactions: 12.Adam and Araf
Evde değilim ama yine de deneyelim.

Ev internetini paylaş. Bunu saymayalım
@Tolstoyevski ama iyiymiş bu baya

------

Anlamadım, daha sabah farklıydı. İnternetimi değiştin ve tr de bu kadar anlık mı oluyor

Ev internetini paylaş. Bunu saymayalım
@Tolstoyevski ama iyiymiş bu baya

------

Anlamadım, daha sabah farklıydı. İnternetimi değiştin ve tr de bu kadar anlık mı oluyor
İnternet paketini değiştirtirttim, 16 MBPS idi 35'e çıktı alt yapı geldiği için
30 lira daha fazla ödeyeceğim aylık ama sonuna kadar değer bence 2 kat fark için
Zaten 6 ay sonra taaahüt bitiyor, farklı bir servis sağlayıcıyla 50 üstüne çıkabilirim umarum, TTNET çok pahalı...

Reactions: 12.Adam and Dosi
Hayırlı olsun ozaman
darısı bu konuda sinir bozucu atanlara