İnternet 50 Yaşında!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,395
Puanı
1,060
İnternetsiz bir hayat düşünebilirmisiniz?

Bundan tam 50 yıl önce bugün iki bilgisayar arası yazışma gerçekleştirilmiştir. Ogün temelli atılan Arpanet (Advanced Research Projects Agency Network) günüzmüzdeki internetin temeli olarak görülmektedir.

Türkiye ise 1990'lı yılarda internetle tanıştı ve Avrupa'da ki gibi çok yaygın olmasada internet kullanımı oldukça fazla. Peki siz, ilk internet deneyiminizi hatırlıyormusunuz?

Kaynak:
Nyteknik

Son düzenleme:
Konuya gelirsek, internet değil yüzyılın, insanlık tarihinin en önemli icatları arasında başı çekse bile zaman algısını muhteşem derece kısalttığı için internetin ve özellikle sosyal medyanın olmadığı bir dönemde yaşamak isterdim. Yine de iş işten geçti, artık bir sonraki aşama bilinci de internete bağlamak ve internetin içine girebilmek. O vakte kadar bağımlılığa devam...

'yapacam' böyle mi yazıyorum hep?
Eh işte şöyle böyle

Reactions: Dosi
hahaha
tamamdır. Senin için o kısmıda düzeltmeye çalışacağım
bak çalışacam demedim

Reactions: Tolstoyevski
düzenledim o mesajı
@S.G.A.T. gizli takipçi hemen fırlatmış güldürüyü
Bari şu konuya yorum at Sgat bey

Ne yapayım, tebrik mi edeyim.
Yorum yazılacak tarzda bir konu değil.
Eminmisin yorum yazılacak bir konu değil? konuyu okumamışsın bile. Zaten az yazı var. Konuda soru sordum ben; Peki siz, ilk internet deneyiminizi hatırlıyormusunuz?

Reactions: S.G.A.T.
Reactions: S.G.A.T.
Dinleri, inançları, düşünceleri ve kültürleri silip süpürme işlemini hâlâ sürdüren internetin sonumuzu getirecek olması... Muhtemelen kendi türünün sonunu getiren tek tür olarak tarihe geçeceğiz. Bu kadar akıllı olmak zorunda değildik. Çiğ etle yaşamımıza devam etmeliydik.

Reactions: blacklion
işte oyüzden yaşıt sayılırım diyorum internet ile
Tıpı sonuna kadar kullanarak genç görünmeyi beceriyorum sadece
70 kuşağı internetle pek haşır neşir olmadığı için pek gerçekçi gelmedi ama kesin yaşanmıştır tabi bu.

Reactions: Dosi