İngiltere - Türkiye - EURO 2016 Hazırlık Maçı - Yorum Sohbet

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051

Euro 2016 öncesi hazırlık maçlarında Türkiye A Milli Futbol Takımımız ile İngiltere, karşı karşıya geliyor.
2016 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Takımımız hazırlık maçında bugün İngiltere ile deplasmanda karşılaşacak. City of Manchester Stadyumu’nda TSİ 19.15’te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Deniz Aytekin yönetecek.

Guido Kleve ve Mike Pickel’in yardımcı hakem olarak görev yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Daniel Siebert olacak.

Kadrolar:

İngiltere:
Hart, Walker, Rose, Dier, Cahill, Stones, Sterling, Wilshere, Kane, Alli, Vardy

Türkiye: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Hakan Balta, Mehmet Topal, Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Volkan Şen, Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun

Yayın: Atv

A Milli Futbol takımımız Euro 2016 öncesi hazırlık maçlarının ilk ayağında İngiltere ile karşı karşıya geliyor.
İngiltere ile bugüne kadar oynadığımız 10 maçta 8 mağlubiyet 2 beraberlik aldık. 31 gol yerken, hiç gol atamadık.

Maç Saati; 19.15
Stadyum; City of Manchester Stadyumu
Yayın; atv

İngiltere nin kadro baya sağlam tahminimce farklı yenilcez gibi duruyor.))

Ulan konuyu görmedim
İkidir aynısı oluyor bir daha konu açarsam iki olsun

Fenerbahçe de bile oynamayan Ozan Tufan tek gereksiz oyuncu bence kadroda. Fatih Terim'in inadını anlamayacağım hiç bir zaman. Neyse umarım artık İngiltere'ye gol atarız.

Fenerbahçe de bile oynamayan Ozan Tufan tek gereksiz oyuncu bence kadroda. Fatih Terim'in inadını anlamayacağım hiç bir zaman. Neyse umarım artık İngiltere'ye gol atarız.
Aynen bir oyuncuya kafayı taktımı oynamasa bile oynatır Örnek Caner mesela oda yaklaşık 1 aydır oynamıyor sanırsam defansın göbeğin Mehmet oynuyor bakalım ne olcak ya batıcaklar yada çıkacaklar.))

Aynen bir oyuncuya kafayı taktımı oynamasa bile oynatır Örnek Caner mesela oda yaklaşık 1 aydır oynamıyor sanırsam defansın göbeğin Mehmet oynuyor bakalım ne olcak ya batıcaklar yada çıkacaklar.))
Ben ona da karşıyım. Mehmet Topal ne kadar iyi niyetiyle oynarsa oynasın oranın oyuncusu değil. Yok mu koca ülkede stopperde başka oyuncu yani. Neyse hayırlısı bakalım.

Ha bir de eğer Fatih hoca Sinan Gümüş'ü almazsa kan çıkar.

Çok boş oyuncu var onların yerine kesinlikle almalıydı sakatlık olmasa şimdi çok farklı olucaktı büyük şansızlık.

Atınç Nukan'ı niye kadroya almadı onuda unuttum Çağlar oynayabilir mesela genç oyuncular önem versin.

Gooolllazzzo

Tarihi bir gol vay be

Güzel gol attık ve iyi oynuyoruz. Hücum gücümüz hiç kötü değil ya. Ben umutluyum takımdan.

Deniz Aytekin ne kullandı bu maça çıkmadan çözemedim.