İngiltere Premier Lig - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Reactions: Tolstoyevski

Liverpool öldü dersin bir bakarsın cenazeni kaldırıyor...

Şaka bir yana geriye kalan tek sağlam stoperimiz olan Matip de sakatlandı, elde stoper kalmamasından ötürü o bölgede kullanılan Fabinho da sakatlandı... Kısacası ne stoper, ne de stoper yerine kullanılabilecek kimse yok takımda... Hocam bu sorun karşısında ne yapacak merak ediyorum.
(Tabii yönetim birisini transfer edebilir, bu da bir ihtimal ama düşük bir ihtimal...
)

Reactions: 12.Adam
Klopp stoper istiyorum dedi bugün.
Kiralık Merih Demiral çekemez miyiz ya nefis olur.

Reactions: Sherlock
Hocana Luyindama verelim..

Klopp stoper istiyorum dedi bugün.
Kiralık Merih Demiral çekemez miyiz ya nefis olur.
Valla muhteşem olur da Liverpool yönetimi elini fazla sıkı tutuyor transfer konusunda, o yüzden stoper takviyesi yaparlar mı pek bilemedim Klopp'un isteğine rağmen.
Tabii dediğin yaşanırsa ve sezon sonu bonservisi de alınırsa atıyorum Merih'in, Van Dijk'la da çok uyumlu olacağını düşünüyorum...
Hocana Luyindama verelim..
O bile olur aslında sayın Gs'li dostum ama bu sefer de Gs'miz stopersiz kalır.

Merih'e de yazık oluyor biraz orada. Juventus dışında bence her takımda ilk 11 oyuncusu olur ama adam Juventus'da.
Merih için de çok iyi olur tabii ama pek muhtemel değil maalesef.

Merih'e de yazık oluyor biraz orada. Juventus dışında bence her takımda ilk 11 oyuncusu olur ama adam Juventus'da.
Merih için de çok iyi olur tabii ama pek muhtemel değil maalesef.
Bu cidden ilginç bir durum ya, dediğin gibi düşünüldüğü zaman transfer yapsa doğrudan ilk 11 oyuncusu olamayacağı pek takım yok gibi. Belki 1-2 tane çıkar.

Juventus'un birinci tercihi olabilecek noktaya gelmesi için çok beklemesi gerekiyor, o da ne derece mantıklı tartışılır. Sezon ortası olmasa bile sezon sonu kariyerini de düşünerek transfer olacak bence o da artık başka bir takıma, tahminim bu takımın Leicester City olabileceği yönünde ama hiç belli olmaz tabii transfer işleri.

Juve kiralama formülüne gitmeli bence. Merih'i satmaları saçma olur bu kadar potansiyelli ve bence kendini kanıtlamış bir oyuncuyu satmazlar. Leicester değil de Big 6'den birine gitse harika olur.

Juve kiralama formülüne gitmeli bence. Merih'i satmaları saçma olur bu kadar potansiyelli ve bence kendini kanıtlamış bir oyuncuyu satmazlar. Leicester değil de Big 6'den birine gitse harika olur.
Bonucci ve Chiellini sonrası için düşünüyor olabilirler dediğin formülü ama bunun yaşanmasına ne kadar kaldı orası kesin değil işte, o yüzden de kiralama formülü mantıklı aslında haklısın.

Leicester teorisini Çağlar yüzünden ortaya atmıştım zaten ilgilenmişlerdi diye hatırlıyorum daha önce ama Big 6 çok daha iyi olur tabii, Big 6 için en yüksek ihtimalli takım ise Chelsea gibi duruyor, savunmaları -özellikle de stoperleri- çok kötü durumda bence. Onun dışında Juventus'un Pogba'ya ilgisi vardı, belki ManU'ya para ile birlikte Merih önerisi yaparlar, bu gibi ihtimallerin ucu bucağı yok ama hemen hemen tüm Big 6 takımlarında ilk 11 oynayabilecek potansiyelde Merih. Olursa çok güzel olur.

Reactions: HeisenBerg
Madem en zayıf halka neden big 6 altıya dahil ettin? Big 5 yeter.
Bana kalsa etmem İngilizler dahil ediyor.

------

Çağlar demişken o da düşüşte biraz.
Sakatlıktan sonra ilk 11'e dönemedi. Merih ve Çağlar'ın sürelerinin azalması endişe verici Euro 2020 için bizim adımıza.

Sen de Önemseme.Bak ben umursuyor muyum?
Bana ne İngiliz den

Çağlar demişken o da düşüşte biraz.
Sakatlıktan sonra ilk 11'e dönemedi. Merih ve Çağlar'ın sürelerinin azalması endişe verici Euro 2020 için bizim adımıza.
Onun başlıca sebebi Brendan Rodgers bence. Çağlar'ın gelişiminde ne kadar etkin bir rolü varsa, aynı oranda da güncel durumuna etkisi var... Uzun süreli -yanılmıyorsam 3 aydı- sakatlıktan döndükten sonra önem derecesi düşük bir maçta kadroya alıp riske etmişti, o maçta bir kez daha sakatlanmıştı Çağlar, takip etmişsindir süreci zaten. Ondan sonra dediğin gibi düşüşe geçti performans olarak, toparlayamadı kendini ama daha uzun bir süreç var önümüzde. Onun durumu Merih gibi değil, tekrar formayı alabilme ihtimali oldukça yüksek inşallah da alır. Milli takımımızın en güçlü yönü savunmasıydı, o yüzden dediğin gibi ikisinin düzenli forma giymesi çok önemli. Umarım Çağlar toparlar, Merih de ilk 11 şansının yüksek olacağı bir takıma kiralanır sezon sonuna kadar...