İngiltere Premier Lig - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Pep'e hala iyi hoca değil, o kadar parayla herkes şampiyon yapar gibi söylemlerde bulunuyorlar cidden şaka gibi
Oturduğumuz yerden başarılı insanlara laf atmak konusunda kimse bizimle yarışamaz..

E ne kadar güzel iş, bir tane zengin iş adamı bassın parayı istediği takımı çıkartsın tepelere, diğer garibanlar sürünsün aşağıda. Adaletli mi geliyor bu sana şimdi?
Evet.

Newcastle United kendisinden 5 kat değerli olan Manchester City'i yenmiş ve dengeyi sağlamış. Wolverhampton kendisinden 3 kat değerli olan Manchester United'ı 17 gün içinde 2 kez yenmiş ve dengeyi sağlamış. Cardiff City kendisinden 8 kat değerli olan Manchester United'ı deplasmanda yenmiş vds. Bournemouth kendisinden 4 katı daha değerli olan Chelsea'yi kendi evinde 4 tane atarak yenmiş, neredeyse rezil etmiş vds.

Evet, zenginliğin ve bu zenginliği doğru kullanamamanın pek bir önemi yok Premier Lig'de.

38 hafta maç oynanıyor ligde, artı diğer kupalar da var. Her maçı tabi ki kazanamazlar ne kadar fark olursa olsun aralarında, önemli olan toplamdaki sonucun ne olduğu.

Ama bu adalet mi ya?! Arap'ın biri gelsin bir takıma parayı versin, zengin etsin. Olur mu böyle bir şey ya?! Fulham kulüp başkanını geçen gün İngiliz televizyon kanallarında gördüm: adam oturmuş ayakkabı boyacılığı yapıyordu. Takıma yapınlan transferleri hazır parayla yapmıyordu. Alnının akıyla kazandığı para ile küme düştü. Emeğe saygı duyun!

Reactions: MasacRE
Ben biraz Ali Ece + Socrates Dergi izleyeyim, sonra sıralama tahminimi yaparım.
(inanma, kopya çekecek)
Socrates'i izledim ben, Onur Erdem gaza gelmiş iyice ilk 4 garanti diyor Arsenal'e

Ohh 3-0 oldu bile. 38'de 38 istiyorum, başka türlü bu City hayvanları geçilmeyecek
@Sherlock

Tabi ki PEP hocam kazanacak...
Pep hocan bu sene de toplamda 100 milyonun üstünde transferler yaptırmadan geçmedi. Ohh para bol ne de olsa saç gitsin anasını satayım
Premier ligde kadroyu koydun mu kazanıyor takım zaten de Ş. liginde her seferinde vuruyorlar tekmeyi neyse ki öyle teselli oluyorum

Reactions: MEnes
Socrates'i izledim ben, Onur Erdem gaza gelmiş iyice ilk 4 garanti diyor Arsenal'e

Ohh 3-0 oldu bile. 38'de 38 istiyorum, başka türlü bu City hayvanları geçilmeyecek
@Sherlock

Londra Merkez mi, zirve program...

Aslında haklı Utku beyciğim, ilk 3 yarışı City - Liverpool - Tottenham arasında geçer her türlü. Hele Tottenham baya güçlü kadro kurdu.
Dördüncülük için de en favori takım Arsenal aslında baktığımız zaman, Onur Erdem haklı gibi.

İzledim maçı Utku beyciğim. Liglerin babası geri döndü. Liverpool bu sene şampiyon olmaya geliyor.
Alisson'un sakatlığı canımı sıktı Şerlok beyciğim. Kötü görünüyordu durumu. Uzun bir süre oynayamazsa bu sene de hayal olur şampiyonluk

Reactions: Sherlock
Alisson'un sakatlığı canımı sıktı Şerlok beyciğim. Kötü görünüyordu durumu. Uzun bir süre oynayamazsa bu sene de hayal olur şampiyonluk

Evet Utku beyciğim, Durant gibi bir anda bıraktı kendini yere.
Büyük şanssızlık, sadece kaleci de değil Alisson, oyun falan kuruyor geriden. İnşallah önemli maçlar başlamadan dönebileceği türden, basit bir sakatlıktır.

Bu şanssızlığı bir kenara bırakırsak City maçının ikinci yarısı ve bu maça bakarsak, Liverpool geçtiğimiz seneki formundan hiçbir şey kaybetmemiş gibi. Hem PL, hem ŞL için sonuna kadar iddialıyız.

Bence de ilk üç net City-Liverpool-Tottenham arasında. Ama sonrakiler arasında belli olmaz Şerlok beyciğim ya Onur Erdem öyle bir gaza geldi ki 4 garanti hatta ilk 3'e gireriz falan diyordu Erman Yaşar abartma tamam falan dedi susturdu

Reactions: Sherlock
City bu yıl bırakmaz ŞL'yi.
Geçen sene testisli Tottenham ile eşleşmeseydik finale sallana sallana giderdik.

Onur Erdem'in fanlığı ağır bastı orada biraz Utku beyciğim. Ama güzel transferler de yaptılar, David Luiz hamlesi de güzel oldu. Benim dördüncülük için adaylarım ManU ve Arsenal, ikisi arasından da Arsenal'ı bir adım önde görüyorum.

City bu yıl bırakmaz ŞL'yi.
Geçen sene testisli Tottenham ile eşleşmeseydik finale sallana sallana giderdik.
Bu sene de bir testisli çıkacaktır mutlaka
Artık o Liverpool mu olur Bayern mi olur Juve mi olur veya diğer büyük takımlardan mı olur bilemem ama biri dur diyecektir
Yalnız Barca olmasın yeter o takım onun dışında bütün takımlar kabulümdür

Reactions: DarkLegenD