Şansımız yokmuş bahtsızız hep Galler defansı.sssMaç bitmeden 1 dakika önce sen seviniyordun ya?
Şansımız yokmuş bahtsızız hep Galler defansı.sssMaç bitmeden 1 dakika önce sen seviniyordun ya?
5 dakikadır sayende kahkaha atıyorum. Allah iyiliğini versin.Şansımız yokmuş bahtsızız hep Galler defansı.sss
Halimiz gülünmicek hal değil maalesef 3 puan gitti 1 dk sonra 0a indi5 dakikadır sayende kahkaha atıyorum. Allah iyiliğini versin.
Şu an çok üzüldüm haline @ABAY_06'dan alıp sana 1-2 puan mı eklesem acaba?Halimiz gülünmicek hal değil maalesef 3 puan gitti 1 dk sonra 0a indi
Tek beni bugünün kurtarıcısı kalan iki maçtan 5 puan banko almam.Şu an çok üzüldüm haline @ABAY_06'dan alıp sana 1-2 puan mı eklesem acaba?
Son dakikada kaybetmezsin umarım, hadi bakalım inşallah.Tek beni bugünün kurtarıcısı kalan iki maçtan 5 puan banko almam.
İnş ama hiç umudum yok bugün şanssız günümdeyim.ss Türkiyenin Hırvat maçındaki şansından istiyorum fark yememe şansı.Son dakikada kaybetmezsin umarım, hadi bakalım inşallah.
Pisler 2 puanda kalsaydılar keşke balları son noktada.ssSturridge'in golünden sonra İngilizler @sürgünüm @EFE UYSAL
Benden ümidi kesmişsin gibi gülmüşsün.Tebrikler.
Çok yükselip bizi geçme diye güldüm. Malum kaç gündür ben de puan alamıyorum.Benden ümidi kesmişsin gibi gülmüşsün.
Haksız sayılmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?