Şansımız yokmuş bahtsızız hep Galler defansı.sssMaç bitmeden 1 dakika önce sen seviniyordun ya?
Şansımız yokmuş bahtsızız hep Galler defansı.sssMaç bitmeden 1 dakika önce sen seviniyordun ya?
5 dakikadır sayende kahkaha atıyorum. Allah iyiliğini versin.Şansımız yokmuş bahtsızız hep Galler defansı.sss
Halimiz gülünmicek hal değil maalesef 3 puan gitti 1 dk sonra 0a indi5 dakikadır sayende kahkaha atıyorum. Allah iyiliğini versin.
Şu an çok üzüldüm haline @ABAY_06'dan alıp sana 1-2 puan mı eklesem acaba?Halimiz gülünmicek hal değil maalesef 3 puan gitti 1 dk sonra 0a indi
Tek beni bugünün kurtarıcısı kalan iki maçtan 5 puan banko almam.Şu an çok üzüldüm haline @ABAY_06'dan alıp sana 1-2 puan mı eklesem acaba?
Son dakikada kaybetmezsin umarım, hadi bakalım inşallah.Tek beni bugünün kurtarıcısı kalan iki maçtan 5 puan banko almam.
İnş ama hiç umudum yok bugün şanssız günümdeyim.ss Türkiyenin Hırvat maçındaki şansından istiyorum fark yememe şansı.Son dakikada kaybetmezsin umarım, hadi bakalım inşallah.
Pisler 2 puanda kalsaydılar keşke balları son noktada.ssSturridge'in golünden sonra İngilizler @sürgünüm @EFE UYSAL
Benden ümidi kesmişsin gibi gülmüşsün.Tebrikler.
Çok yükselip bizi geçme diye güldüm. Malum kaç gündür ben de puan alamıyorum.Benden ümidi kesmişsin gibi gülmüşsün.
Haksız sayılmazsın.