Kanal D İnci Taneleri - Dizi Yorumları

son bolum -duygusal yonu agirlikli bir bolum oldu.
yilmaz erdogan ,azem roluyle sadece bakislari ve mimikleri ile bolumu dram yonun de bayagi yasamis... cihan/ozgur de kendisinin paslarini iyi degerlendirmis. acikcasi - solo azem ve oglu eksenli bir bolumdu. ikiliye ek olarak
uvey anne nin de oyunculugu cok sicak ve ekran da izleyene gecen bir sahicilikteydi. < azem ve cihan ile olan sahneler de uvey anne tutkal gorevi yaparcasina dogru zaman da dogru yerde repliklerle ikiliyle dahil olup beraberce hastane de gecen sahneleri adeta tasidilar.

< bolumun 100 de 80 i hastane de gecti. ben sahsen burada gecen pasajlari cok begendim. kavusma, acilma vs baglamin da cok zor bir yazilim di, ustesinden gelmis yilmaz hoca. tebrikler.

onceki bolumlere nazaran -piraye , dilber ,zerre vs sahneleri cok azdi, hatta azem'in calistigi ozel ders bazli sahneler de bu bolum bir kez yasandi.
guven kirac'i bu bolum etkili sahneler de gormek memnun etti.sahneleri de oncekine gore bir tik fazlaydi. < kendisi azem kankasina cok iyi asiste oldu zor zamanlarinda. umarim sahneleri daha da artar.

duygusal bolum : ben acikcasi bu secimi mantikli buldum. <> bu bolum salt baba ogul eksenin de bold islenecegi daha giris den belli ettirildi, oyle de devam etti........
bolumun giris ve kapanis sahneleri sarsici ve cok etkiliydi...
finalde turku asiri nokta atisi olmus. diziyi izleyenler sahneyi hatirlayacaklardir elbet. her halukar da kaciranlar icin yine de ekliyeyim ;
.

kanimca ,bu hafta aciklanan *reytingleri hak eden bir bolumdu. < ozellikle baba ogul eksenin den bakildiginda, duygusal yonu one cikan ,diger yandan sunum olarak kasvet ve boguculuk dan uzak bir anlayisla ele alinmis sahnelerle bezeli bir bolumdu.

yilmaz hocam - yurekten diyorum - kalemine saglik.

ben dizide güven kıraç ve eşi rolündeki kadının gereksiz olduğunu düşünüyorum başrolun dert ortağı yan karakterleri oldum olası sevmedim ..
dizinin başlarında dilber ve otel görevlisi ile zerre karakteri renkliydi ilerleyen bölümlerde o kısımlarıda atlatmaya başladım dizide son bölümlere doğru sadece azem le piraye sahnelerini izliyordum , dilberin oyun tarzıda baydı resmen ..
heleki azemin oğlu ve yanındaki zerzavatlardan hiç hoşlanmadım pirayeli bölümlerde olmasa diziyi birakacağım