Kanal D İnci Taneleri - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
322
Puanı
84
Web Sitesi
fav10.net

Kanal D'nin yeni dizisi İnci Taneleri bu akşam ekran yolculuğuna başlıyor.

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu yazıp hem de başrolünde yer aldığı yapımın kadrosunda Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka, Selma Ergeç, Yasemin Baştan, Güven Kıraç, Orkuncan İzan, Özgün Çoban, Mustafa Yıldıran, Evren Duyal, Onur Akbay, Sema Özkan, Begüm Atak ve Furkan Rıza Demirel de bulunuyor.

Hapishaneden çıktıktan sonra hayatını yeniden kurmaya çalışan Azem Yücedağ'ın hikayesini konu alan dizi, yeni bölümleriyle her Perşembe 20.00'de Kanal D'de!

Reactions: Angelica
Üstün körü bir baktım. Tahminime göre Hazar Ergüçlü, Yılmaz Erdoğan'ın kızı. Hazar annesini öldürdü Yılmaz'da bunu üstlendi hapse girdi. Yaş itibariyle birbirlerini tanımaları lazım ama bunu da Türk dizisi olmasına verdim. Elbet bir şekilde bunu ayarlarlar.

Reactions: AhmetBayram
İnci Taneleri 1. Bölüm
Total | (1) | 8,84
AB | (1) | 9,59
ABC1 | (1) | 10,74

İnci Taneleri (22.45 - Tekrar)
Total (8) | 4,15
AB (3) | 4,45
ABC1 (3) | 5,31

Kaynak: Deniz Tural / Twitter (@DTural)

Üstün körü baktığın için anlamışsın kızı değil 18 yaşında zorla evlendirmişler evden kaçtım dedi kızı değil

Reactions: AhmetBayram
Benim demedim ki ben
yine zırvalayıp işine gelmeyince konuyu farklı yerlere çekiyorsun
Farklı yorum görünce atılıp susturmaya çalışıyorsunuz ama yemezler Bnm çenem 10 kişiliktir
neyse sana nagi Queen in Hikmet ayısına yaptığı çıkışı yapmıştım anlamadın safoz

Reactions: Carpe Diem
Sen de biri doğruları söyleyince çok güzel lafı çevirmeyi biliyorsun ama yemezler
. Evet o koca ağızın susmak bilmez hep saçmalar durursun

Ne demek ben öğrenecem o oyuncu yu sanada derim

Zahmet oldu Yılmaz bey