İnadına Yaşamak Kaç Reytingle Başlar ?

hangi reyting arası oran alır ?

• 3-5

Oy: 9 75.0%
  • 5-9

Oy: 3 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

Çok ciddiyim.Murat Ünalmış ve Okaty Kaynarca hayatımda görmek istemediğim nadir oyunculardan birde Dinle Sevgilideki erkek sesli kız geldi tam oldu.
Diziyi asla izlemem.

En fazla 4 alir bence

Ben bu dizinin başlamasını istemiyorum Oyuncularına çok sinirim 1 reyting alıp ilk 100 giremesin yayından kalksın istiyorum.😱

sanem çelik var ya mutlaka bişeyler olur bu diziden

bekarlık sultanlıktır sen anlattıkça değerini daha çok anlıyoruz
)

Bende bir ümit diyordum ama Ceyda'yı görünce bu diziyi o bile kurtarmaz bende.

Kesinlikle izlemeyeceğim bir iş.Fragmanlarda berbat zaten.

ilk bölümünü izlemeden diziler hakkında yorum yapamıyorum fragmanlarda bütünlük yok bişey anlaşılmıyor zaten

yeni denek sistemide oktay kaynarcanın reytingi olabilir aynı gürkan uygun gibi .. çakıra benzeyen bir rolle geliyor mafya vari bir kişilik . tns denekleri bu durumu sevebilir. kurtlar vadisi başlayana kadar millet bakabilir ilk bölüm hatrına sonraki reytingini ikinc bölüm belirler

aliyenin izleyici kitlesini unutuyorsun?

aliyenin izleyici kitlesini unutuyorsun?
tarihi eser aliyeden mi bahsediyorsun ))) onun reytingi olsa bile sabancı o reytingi aldı götürdü ))) senem gül dünya diye bir dizi çevirdi dizinin akıbetini sen daha iyi bilin)))

tarihi eser aliyeden mi bahsediyorsun ))) onun reytingi olsa bile sabancı o reytingi aldı götürdü ))) senem gül dünya diye bir dizi çevirdi dizinin akıbetini sen daha iyi bilin)))

güldünyayı izlemedim daha o zamanlar ergendim
)

ama sanem gerçekten çok yaşlanmış gibi

sesi hoşuma gidiyor kadının kendine has bir sesi var arasan bulunmaz o türlerden

sabancı derken bu bizim sakıp sabancılardan bahsetmiyorsundur umarım?

güldünyada ergensen aliyede bebektin o zaman )))) sanaırım senem bebeklik aşkın tabi yaşladı kırkını geçmiştir rahat ))) anne rolünde oynasa gideri varda aşık rolünde olmaz. o ses birazda sigara içmeden kaynaklanıyor erkeksi bir ses. sabancıyla kastım SA lar değil. aileye zamanınında sne bebeğiken bir sabancı aldı götürdü senemi googla gir hele bir )))

yönetmen kudret sabancı deil miydi o çapkın adam

anne rolünde bir harikaydı sesi sigaradanmı esrardanmı o şekli aldı doğal hali mi o beni ilgilendirmez?

bahsettiğin magazin dedikoduları falan sanırım aliyeyi kudretle tenhada görmüşler haberini diyorsan özel hayatı bizi ilgilendirmez ben oyunculuğunu ve sesini beğeniyorum

ama kadro seçimi sanem haricinde yanlış, tutmazsa o yüzden tutmaz

hocam aniden söylemeseydin @destere nin kalbine indireceksin zaten bereni de kaptılar )))

dedikodulara asla inanmayın

hemi de cipin içinde basıldılar

senem sabancı olayı dedikodu değil arabada ucankuş ekibi bastı. görüntüleri aylarca konuşuldu. ben özel hayatınla ilgileniyorsun diye bu konuyu açmadım. nedeni reytinge negatif etkisi olacağı için. biliyon tns denekleri biraz fazla muhafazakar özel hayatında böyle işlere bulaşanları pek izlemiyor o açıdan aliyeden kazandıgı popüleriteyi sabancı aldı götürdü dedim )))zaten güldayanın tutmama sebebi buna baglandı senem bu meseleyi unuturmak için uzun süre ortalıkta gözükmedi