İnadına Yaşamak Kaç Reytingle Başlar ?

hangi reyting arası oran alır ?

• 3-5

Oy: 9 75.0%
  • 5-9

Oy: 3 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
Daha düşük bir seçenek olsaydı onu işareylrtdim ama 3-5'e kaldık.:D

Kanal D'nin bugün başlayacak olan, baş rollerini ; Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı İnadına Yaşamak dizisi ilk bölümüyle kaç reyting alır ?
Dizinin ilk bölümünde rakibi olan yapımlar ise : aramızda kalsın, zengin kız fakir oğlan, ötesiz insanlar , kurtlar vadisi pusu( kolaj)

şıklarda 15-20 arası şık yok yakup:)

bence 15 reytingle başlar gibi duruyor:)

peki dizi değiştirme şansın olabilirmi?
mesela diyelim bu muhteşem bir dizi çıktı harika bişey yapmışlar vadiyi bırakıp buna geçme şansın kaçta kaç?:)
niye tercih yapmamı istiyosun ki perşembe vadiyi seyrederim cuma günü de netten inadına yaşamayı izlerim

Daha düşük bir seçenek olsaydı onu işareylrtdim ama 3-5'e kaldık.:D

umudu olmayanın geleceği olmaz ? gerçi bu lafın buraya uyduğu konusunda şüphelerim var ama neyse artık yazdık:))

karamsar olma yani vadiden ne kadar kırparsa kardır, şu rakamı yükselt:)

niye tercih yapmamı istiyosun ki perşembe vadiyi seyrederim cuma günü de netten inadına yaşamayı izlerim

orasıda doğru,, dediğin gibi... ama ben şu açıdan sordum öncelik açısından hangisini aynı gün izliyorsan o dizi daha önceliklidir , yani vadiyi hiçbiri geçemez diyorsun:)

umudu olmayanın geleceği olmaz ? gerçi bu lafın buraya uyduğu konusunda şüphelerim var ama neyse artık yazdık:))

karamsar olma yani vadiden ne kadar kırparsa kardır, şu rakamı yükselt:)

Ben bu dizinin başlamasını istemiyorum Oyuncularına çok sinirim 1 reyting alıp ilk 100 giremesin yayından kalksın istiyorum.😱:D

orasıda doğru,, dediğin gibi... ama ben şu açıdan sordum öncelik açısından hangisini aynı gün izliyorsan o dizi daha önceliklidir , yani vadiyi hiçbiri geçemez diyorsun:)
benim açımdan öyle zaten oturupta adam gibi dizi seyreden biri deilim sadece cuma günleri çocuktan arda kalan sure zarfında medceziri seyrediyorum o kadar bide inadına yaşamayı netten seyredecem yani anlayacan evde kumanda eşimde perşembeleri hariç

Ben bu dizinin başlamasını istemiyorum Oyuncularına çok sinirim 1 reyting alıp ilk 100 giremesin yayından kalksın istiyorum.😱:D
ciddi misn