yok 10 değil 9 diyodumSen çok uçuyon panpa yorum yapma istersen.Kayıp'a da 10 alacak diyordun galiba.
Kanal D'nin bugün başlayacak olan, baş rollerini ; Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı İnadına Yaşamak dizisi ilk bölümüyle kaç reyting alır ?
Dizinin ilk bölümünde rakibi olan yapımlar ise : aramızda kalsın, zengin kız fakir oğlan, ötesiz insanlar , kurtlar vadisi pusu( kolaj)
Peki Beren'i geçme şansı var mı mns'de?şıklarda 15-20 arası şık yok yakup
bence 15 reytingle başlar gibi duruyor
3 -5 bişeyler alır5-9 aralığı biraz fazla kaçmış 5-6 olsa daha iyi olurdu.
Peki Beren'i geçme şansı var mı mns'de?
vadinin olmaması nedeniyle
total 5
ab 6
valla kardeş ben öyle deilim başka gün olsa mutlaka seyrederdimvadi izleyicisi zaten bu diziye bakmaz bu dizide ekşınlar dıkşınlar yok
valla kardeş ben öyle deilim başka gün olsa mutlaka seyrederdim
niye tercih yapmamı istiyosun ki perşembe vadiyi seyrederim cuma günü de netten inadına yaşamayı izlerimpeki dizi değiştirme şansın olabilirmi?
mesela diyelim bu muhteşem bir dizi çıktı harika bişey yapmışlar vadiyi bırakıp buna geçme şansın kaçta kaç?
Daha düşük bir seçenek olsaydı onu işareylrtdim ama 3-5'e kaldık.
niye tercih yapmamı istiyosun ki perşembe vadiyi seyrederim cuma günü de netten inadına yaşamayı izlerim
ne kadar kırpar senceumudu olmayanın geleceği olmaz ? gerçi bu lafın buraya uyduğu konusunda şüphelerim var ama neyse artık yazdık)
karamsar olma yani vadiden ne kadar kırparsa kardır, şu rakamı yükselt
umudu olmayanın geleceği olmaz ? gerçi bu lafın buraya uyduğu konusunda şüphelerim var ama neyse artık yazdık)
karamsar olma yani vadiden ne kadar kırparsa kardır, şu rakamı yükselt
benim açımdan öyle zaten oturupta adam gibi dizi seyreden biri deilim sadece cuma günleri çocuktan arda kalan sure zarfında medceziri seyrediyorum o kadar bide inadına yaşamayı netten seyredecem yani anlayacan evde kumanda eşimde perşembeleri hariçorasıda doğru,, dediğin gibi... ama ben şu açıdan sordum öncelik açısından hangisini aynı gün izliyorsan o dizi daha önceliklidir , yani vadiyi hiçbiri geçemez diyorsun
ciddi misnBen bu dizinin başlamasını istemiyorum Oyuncularına çok sinirim 1 reyting alıp ilk 100 giremesin yayından kalksın istiyorum.😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?