İnadına Yaşamak Kaç Reytingle Başlar ?

hangi reyting arası oran alır ?

• 3-5

Oy: 9 75.0%
  • 5-9

Oy: 3 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

yakup09

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,651
Puanı
1,049
Kanal D'nin bugün başlayacak olan, baş rollerini ; Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı İnadına Yaşamak dizisi ilk bölümüyle kaç reyting alır ?
Dizinin ilk bölümünde rakibi olan yapımlar ise : aramızda kalsın, zengin kız fakir oğlan, ötesiz insanlar , kurtlar vadisi pusu( kolaj)

3 -5 bişeyler alır :) 5-9 aralığı biraz fazla kaçmış 5-6 olsa daha iyi olurdu.

Totalde 3.75, ab'de 4.5 gibi bir şey alır haftaya artar. :D

vadi yeni bölüm yok ya, belki alabilir. :D ama ben harhangi bi şoka hazırladım kendimi, çok düşük alırsa da şaşırmam :D
Tns cimri ya yeni başlıyan dizilere okadar vermez Çalıkuşundan ümitliydim ona bu rakamları veriyosa buna kaç verir düşün :D

Küsüratını bile söylemiş adam biliyo bu işi dağalın :A
Aynen. :A Totalde 4 de alabilir belki. Vadi'nin olmaması büyük şans. Aramızda Kalsın dışında elle tutulur bir rakip yok. Bugün as'nin tekrarı bile zirvede olabilir o derece. :F

Aynen. :A Totalde 4 de alabilir belki. Vadi'nin olmaması büyük şans. Aramızda Kalsın dışında elle tutulur bir rakip yok. Bugün as'nin tekrarı bile zirvede olabilir o derece. :F
Bak işte orda çok haklısın Rıza baba şow yapıcak zirve yada 2'incilik olabilir @pompy konunun uzmanını çağıralım :F

ilk bölümüyle 8-11 rakam alan dizilerde vardı. :) bence fazla değil.

totel, 6
ab, 7 alır.
O kadar alamaz çünkü tns bu sene Kanal D'yi düşürmeye yemin etmiş durumda. :D Beren gibi totalde 9 ab'de 11 reytingi gibi başlangıçları unutmak lazım. :F Taş çatlasa alacağı reyting 4.8 falan olur. :)