Vaay diziyi merakla bekleyen biri daha
Hazal ve Buğra var hiç kaçırırmıyımm
Vaay diziyi merakla bekleyen biri daha
Ohh o zaman cumaları FOX'tayız, sen de yer değiştirmemiş olacaksınHazal ve Buğra var hiç kaçırırmıyımm
Ohh o zaman cumaları FOX'tayız, sen de yer değiştirmemiş olacaksın
İşte o artık ya gün değişikliği ya da final, sen de yine FOX'lanırsınCuma mı e Aşk Mantık intikam ne olacak
İşte o artık ya gün değişikliği ya da final, sen de yine FOX'lanırsın
İddialı diziHaydaa o kadar eminsin yani
İddialı dizi
Bilmiyorum ama zirvede olacağımız kesinÖyle tabii bekleyelim bakalım selom ne olacak
Bilmiyorum ama zirvede olacağımız kesin
Dizilere olan sadıklığın sayesinde de en büyük destekçimizi buldum forumda.Bencede zirve olacağız
Dizilere olan sadıklığın sayesinde de en büyük destekçimizi buldum forumda.
Bende Hazal diye diye finale kadar izlerimAynen öylee ben bir diziyi sonuna kadar bırakmıyorum
Bende Hazal diye diye finale kadar izlerim
İmkânsız dizisi deyip durduğun Hazal'ın dizisiymiş 😱. Buna bende varım kapışma olarakOf keşke Hazal'ın storysini görünce açsaydım. Neyse yine dediğime geldi, bu dizinin kadrsou belli olmadan neden çekimleri başladı ki?
Off anlamamış mıydınİmkânsız dizisi deyip durduğun Hazal'ın dizisiymiş 😱. Buna bende varım kapışma olarak
------
Buğra Gülsoy ise bir başka sevdiğim isim. Galiba şans vereceğim
Yok değişecekmiş kesin olarak. Ama bence de İmkanız olarak kalmalı, daha iyi çünkü.Kod adı gelmesin sadece imkansız iyi
Allah korusun
Tekmeleyecek onu FOX'um yakındaCuma mı e Aşk Mantık intikam ne olacak
Final yapsın kalabalık yapmasın daha bekleyen onca harika diziler varİşte o artık ya gün değişikliği ya da final, sen de yine FOX'lanırsın
Hazal'ın oynadığı hangi dizi iddiasız Selo'cumİddialı dizi
Zirveyi almaya geliyoruzBilmiyorum ama zirvede olacağımız kesin
Direk FOX'um şutlasın onu kalabalık yapmasın diğer bekleyen dizilerini soksunAşkmi cumartesiye gelir imkansız da cumaya
------
@slhttnmtl cuma günü bomboş gün imkansız rahat zirveye yerleşir.
Kırmızı oda sıktı, yalancı tutmadı
O saatte evdeysem neden olmasınOff anlamamış mıydınSenin öğrencilerin var yazık git sen çocuklara yeni şeyler öğret, ufukları açılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?