Vaay diziyi merakla bekleyen biri daha![]()
Hazal ve Buğra var hiç kaçırırmıyımm
Vaay diziyi merakla bekleyen biri daha![]()
Ohh o zaman cumaları FOX'tayız, sen de yer değiştirmemiş olacaksınHazal ve Buğra var hiç kaçırırmıyımm![]()
Ohh o zaman cumaları FOX'tayız, sen de yer değiştirmemiş olacaksın![]()
İşte o artık ya gün değişikliği ya da final, sen de yine FOX'lanırsınCuma mı e Aşk Mantık intikam ne olacak![]()
İşte o artık ya gün değişikliği ya da final, sen de yine FOX'lanırsın![]()
İddialı diziHaydaa o kadar eminsin yani
İddialı dizi![]()
Bilmiyorum ama zirvede olacağımız kesinÖyle tabii bekleyelim bakalım selom ne olacak![]()
Bilmiyorum ama zirvede olacağımız kesin![]()
Dizilere olan sadıklığın sayesinde de en büyük destekçimizi buldum forumda.Bencede zirve olacağız![]()
Dizilere olan sadıklığın sayesinde de en büyük destekçimizi buldum forumda.![]()
Bende Hazal diye diye finale kadar izlerimAynen öylee ben bir diziyi sonuna kadar bırakmıyorum![]()
Bende Hazal diye diye finale kadar izlerim![]()
İmkânsız dizisi deyip durduğun Hazal'ın dizisiymiş 😱. Buna bende varım kapışma olarakOf keşke Hazal'ın storysini görünce açsaydım. Neyse yine dediğime geldi, bu dizinin kadrsou belli olmadan neden çekimleri başladı ki?![]()
Off anlamamış mıydınİmkânsız dizisi deyip durduğun Hazal'ın dizisiymiş 😱. Buna bende varım kapışma olarak
------
Buğra Gülsoy ise bir başka sevdiğim isim. Galiba şans vereceğim![]()
Yok değişecekmiş kesin olarak. Ama bence de İmkanız olarak kalmalı, daha iyi çünkü.Kod adı gelmesin sadece imkansız iyi
Allah korusun
Tekmeleyecek onu FOX'um yakındaCuma mı e Aşk Mantık intikam ne olacak![]()
Final yapsın kalabalık yapmasın daha bekleyen onca harika diziler varİşte o artık ya gün değişikliği ya da final, sen de yine FOX'lanırsın![]()
Hazal'ın oynadığı hangi dizi iddiasız Selo'cumİddialı dizi![]()
Zirveyi almaya geliyoruzBilmiyorum ama zirvede olacağımız kesin![]()
Direk FOX'um şutlasın onu kalabalık yapmasın diğer bekleyen dizilerini soksunAşkmi cumartesiye gelir imkansız da cumaya
------
@slhttnmtl cuma günü bomboş gün imkansız rahat zirveye yerleşir.
Kırmızı oda sıktı, yalancı tutmadı
O saatte evdeysem neden olmasınOff anlamamış mıydınSenin öğrencilerin var yazık git sen çocuklara yeni şeyler öğret, ufukları açılsın...