DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,372
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Bulaşık makinesi ile mi çektin fotoğrafı?Gözün kaç derece miyop anam. Üçgen o.![]()
Bulaşık makinesi ile mi çektin fotoğrafı?Gözün kaç derece miyop anam. Üçgen o.![]()
Aaa @xemrexxx e ne mağzeme veriyorsun ayollElimde çocukluktan kalma bir iz vardı yıllardır izi kaldı ve zamanla bu şekli aldı. 😱 Resmen mesaj taşıyorum, tuhaf bir insan olduğumu biliyordum ama bu kadar mesajlı biri olmam... Şaşırdım kendime. 😱 @yatutarsa @xBUGRAx @Forumdash @DarkLegenD @Çiğdem- @serhatt @xemrexxx @vadikızı @Dosi @MasacRE- @cookies @denizz19 @Aserat @bazinga
![]()
Elimde çocukluktan kalma bir iz vardı yıllardır izi kaldı ve üçgen şeklini aldı. 😱 Resmen mesaj taşıyorum, tuhaf bir insan olduğumu biliyordum ama bu kadar mesajlı biri olmam... Şaşırdım kendime. 😱 @yatutarsa @xBUGRAx @Forumdash @DarkLegenD @Çiğdem- @serhatt @xemrexxx @vadikızı @Dosi @MasacRE- @cookies @denizz19 @Aserat @bazinga
![]()
Kiraz yiyordum ayıp olur diye sansürledim.Arkada yine neyi sansürledin o daha çok dikkatimi çekti.![]()
resmi göremiyorumElimde çocukluktan kalma bir iz vardı yıllardır izi kaldı ve üçgen şeklini aldı. 😱 Resmen mesaj taşıyorum, tuhaf bir insan olduğumu biliyordum ama bu kadar mesajlı biri olmam... Şaşırdım kendime. 😱 @yatutarsa @xBUGRAx @Forumdash @DarkLegenD @Çiğdem- @serhatt @xemrexxx @vadikızı @Dosi @MasacRE- @cookies @denizz19 @Aserat @bazinga
![]()
Sen çok tehlikeli olmakElimde çocukluktan kalma bir iz vardı yıllardır izi kaldı ve üçgen şeklini aldı. 😱 Resmen mesaj taşıyorum, tuhaf bir insan olduğumu biliyordum ama bu kadar mesajlı biri olmam... Şaşırdım kendime. 😱 @yatutarsa @xBUGRAx @Forumdash @DarkLegenD @Çiğdem- @serhatt @xemrexxx @vadikızı @Dosi @MasacRE- @cookies @denizz19 @Aserat @bazinga
![]()