İlluminati Deşifreleri

IlluminatiSymbolsOnNickelodeon.jpg
Spongebob-illuminati-Antikristus-Dajjal-1-image.png

yu-gi-oh.jpg

33694_467685631984_207614131984_5649361_2030045_n.jpg

Bence bunlar tamda bizim şu anki yaptığımız şeyleri istiyor bizim hakkımızda konuşsunlar ve kafaları karışsin diyorlarlardir

aynen katılıyorum bazı şeyler olabilirde mesela bazı şekiller vardır onlar her yerde olabilir göz olabilir mesela ne alaka yani

Biliyorum herşey var güya Prensesin kaza yapıp ölmesi bile varmış o kartlarda

sen yaz googleye illumunati kartları diye. oku işte ilginç bir şey. bana sorarsan sabah oku :D
yalandan uzay saldırısı filan yapacak diyor amerika. mesela ilerleyen zamanlarda güçlü bir ülkeyi bombalayacakmış. ama meteor düştü süsü verilecekmiş :)

- - - Ekleme - - -

la orçun-ulvi-great ottoman konudasınız niye mesaj yazmıyorsunuz olum kendinize gelin korkmayın la :D

Christopher Columbus aslında Deccal'di dünyaya geldi ve Amerikayı keşfetti ve herşeyin başi o yuzden amerika :X

sen yaz googleye illumunati kartları diye. oku işte ilginç bir şey. bana sorarsan sabah oku :D
yalandan uzay saldırısı filan yapacak diyor amerika. mesela ilerleyen zamanlarda güçlü bir ülkeyi bombalayacakmış. ama meteor düştü süsü verilecekmiş :)

- - - Ekleme - - -

la orçun-ulvi-great ottoman konudasınız niye mesaj yazmıyorsunuz olum kendinize gelin korkmayın la :D

Hacı bir resim arıyorum bir dakika müsade. :D