İlluminati Deşifreleri

Bunu görmüştüm ama pek inanmamıştım zamanında. Fakat o translate anlamı ne öyle ya? 😱 bkz: beklemediği halde aday gösterilen adam @Forumdash

Rihanna Van Depremi'nde tut Dünya Kupası'nda Brezilya'nın fakirlerine kadar herkese destek verdi Twitter üzerinde sanmam.
Ayrıca Katy mi rakip.
@Forumdash

@Forumdash ne dersin

illu tayyibi başa getirdi demek istemiş herhal ne bileyim
Şuanı bilemem ama ilk seçimlerde Tayyip'i başa getiren İllu'nun olduguna inanıyorum
Gezi olaylarının da İllu'nun başinin altından çıktıgı düşünüyorum Tayyip'i devirmek için

Şuanı bilemem ama ilk seçimlerde Tayyip'i başa getiren İllu'nun olduguna inanıyorum
Gezi olaylarının da İllu'nun başinin altından çıktıgı düşünüyorum Tayyip'i devirmek için
ilkinde başarılı olmuşlar ikincisi niye olmamış o zaman

Katy Perry Dark Horse Klip Analizi.

Klipte İlluminati Olacağını Tahmin Ediyordum Fakat bu Kadar Göze Batacağını Zannetmiyordum.

Dans Eden Kedi Kafalı Bir Adam Görüyoruz,Kedi Sex Köleliğini (SEX KİTTEN) Simgeler

Adam Katy'e Kocaman Bir Elmas Getirmiş,Adam İlluminatiye Çalışan Biri Olarak Gösteriliyor,Çünkü Para İlluminatide Var

Katy Dudağını Yalamaya Başlıyor Sex Kitten Belirtileridir Bunlar,Sexy Görünmek Amacıyla Yapılır.

Katy Adamı Kum Haline Getirmeye Başlıyor, Parlayan Kolyede Allah Yazıyor

Katy'nin Farklı Bir Alteri Ne Kadar Güçlü Olduklarını Gösteriyor.

@Forumdash @yatutarsa @xBUGRAx @berkann @beyazsoy @sokak sanati @xemrexxx @destere @GreatOttaman @eros @mrt-06 birkaç yorum yapsaydınız iyiydi

Son düzenleme:
Bilinen bir şeydi bu zaten. Bir de illuminatinin klipler bölümü pek dikkatimi çekmiyor artık.
@Harunnn60