Bunu görmüştüm ama pek inanmamıştım zamanında. Fakat o translate anlamı ne öyle ya? 😱 bkz: beklemediği halde aday gösterilen adam @Forumdash
fake mi bilmem ama bu da varBunu görmüştüm ama pek inanmamıştım zamanında. Fakat o translate anlamı ne öyle ya? 😱 bkz: beklemediği halde aday gösterilen adam @Forumdash
Değil hacıYuh fake değil dimi bu ?
https://www.youtube.com/watch?v=0KSOMA3QBU0
Üstteki resimde ne var ?fake mi bilmem ama bu da var
@xBUGRAx senin bilgin vardır?
Değil hacı
Kod:https://www.youtube.com/watch?v=0KSOMA3QBU0
Rihanna SOMA diye acımızı paylaşmiş olabilir ama sonuçta o da İlluminati'denÜstteki resimde ne var ?
Yuh suyunu çıkarıyorsun bence.Rihanna SOMA diye acımızı paylaşmiş olabilir ama sonuçta o da İlluminati'denVe Rakibi Katy Perry'e atıfta bulunmuş olabilir?
Gördüklerimi paylaşiyorumYuh suyunu çıkarıyorsun bence.
Bilmem vardır bir anlamı
İyi bir uydurmayla ben kanarım Rihanna olayına.Bilmem vardır bir anlamıBen Katty Perry klibini izlediğimde de bişey anlamlandirmıyordum
Cumhurbaşkanlığı seçimleri tesadüf mü ?
Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu 25 harften oluşuyor Selahattin Demirtaş ta 18 harften oluşuyor 25x18 = 450 yapar ve Recep Tayyip Erdoğan ise 18 harften oluşuyor ve 12. Cumhurbaşkanı seçildi 18x12 = 216 yapar 450 + 216 = 666 yapar bu da mi Tesadüf ???
illu tayyibi başa getirdi demek istemiş herhal ne bileyimAdaylar İllu tarafında mı seçilmiş demek istemiş ne demişZehir gibi cocukmuş
Şuanı bilemem ama ilk seçimlerde Tayyip'i başa getiren İllu'nun olduguna inanıyorumillu tayyibi başa getirdi demek istemiş herhal ne bileyim
ilkinde başarılı olmuşlar ikincisi niye olmamış o zamanŞuanı bilemem ama ilk seçimlerde Tayyip'i başa getiren İllu'nun olduguna inanıyorumGezi olaylarının da İllu'nun başinin altından çıktıgı düşünüyorum Tayyip'i devirmek için
İllu daha bizim milleti çözemediilkinde başarılı olmuşlar ikincisi niye olmamış o zaman
bilinen birşey olduğunu biliyorumda , yinede paylaşmak istedimBilinen bir şeydi bu zaten. Bir de illuminatinin klipler bölümü pek dikkatimi çekmiyor artık.@Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?