İlklerin kanalı FOX

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Açıldığı 2007 yılından beri Türkiye'de daha önce uygulanmamış projelerle farklı olan FOX 5 yaşında. İşte kanalın yaptığı ilkler;

ELİF'İN GÜNLÜĞÜ: Dizi hafta içi hergün yayınlanıp dizi sonunda bir sonraki bölümünün senaryosu A ve B şıkları ile verilip sms yolu ile izleyicinin karar vermesi.
FOX ON ANA HABER: Türkiye'de ilk kez ana haber bülteni gece 22:00'de yayınlandı.
ARKA SIRADAKİLER => ÖĞRETMEN KEMAL: Bir dizinin karakerini başka diziden devam ettirmek.
YER GÖK AŞK => LALE DEVRİ: İki dizi karakterlerini senaryoda birbirlerine bağlamak.
DENİZ YILDIZI: Ana haber saatinde dizi yayınlamak.
UNUTMA BENİ: Türkiye'de günlük dizi furyası başlatmak. Gündüz yayınlanmasına rağmen sıralamada 2. olması ve 30 shareyi geçmesi.

Bu çok iyiydi: YER GÖK AŞK => LALE DEVRİ: İki dizi karakterlerini senaryoda birbirlerine bağlamak.

Saat 22 de ana haber yayınlamagi foxtan önce diğer kanallarda yaptı....

günlük diziyi trt başlatti

Saat 22 de ana haber yayınlamagi foxtan önce diğer kanallarda yaptı....

günlük diziyi trt başlatti

evet ve bu başlığı görmesem ilklerin kanalının fox olduğunu bilemeyecektim
son üç gündür fox la ilgili o kadar konu başlığı açıldıki acaba bizim mahallede fox u neden dinleyen yok diye hayıflanmaya başladım

foxun bence en büyük geleneği daha dogrusu işgecesi günlük dizi yayınlama işgecesi olsa gerek. nerde buluyorlar böyle dandik dizileri büyük başarı yani
)))

Son düzenleme: