Utandırıyorsun beni(Utanıcak olsam yazar mıydım? ) Sekreter olarak yakında işe başlayacağım. Acayip, sıradışı hikayeler var deniyor bakalım...Mesajı atarken. Maşallah Haydar Dümen yanında halt etmiş.
Utandırıyorsun beni(Utanıcak olsam yazar mıydım? ) Sekreter olarak yakında işe başlayacağım. Acayip, sıradışı hikayeler var deniyor bakalım...Mesajı atarken. Maşallah Haydar Dümen yanında halt etmiş.
Bana itafen yazdıysan bazen cidden mahcup oluyorum. Ahahahah iyi olur, bizle de kaptığın şeylerden biraz paylaş yalnız.Utandırıyorsun beni(Utanıcak olsam yazar mıydım? ) Sekreter olarak yakında işe başlayacağım. Acayip, sıradışı hikayeler var deniyor bakalım...
Yok goy goy amaçlı yazdım.Biz o çizgiyi çoooktan aştık. Öyle değil mi?Bana itafen yazdıysan bazen cidden mahcup oluyorum. Ahahahah iyi olur, bizle de kaptığın şeylerden biraz paylaş yalnız.
İtafen dediğim de bir bakıma buydu. Dediğin gibi o çizgileri çoktaan aştık.Yok goy goy amaçlı yazdım.Biz o çizgiyi çoooktan aştık. Öyle değil mi?
En Favori Güzel Dördüncü turdaki mesajıma bir bakar mısın?Garanti gülmekten yarılacaksın.İtafen dediğim de bir bakıma buydu. Dediğin gibi o çizgileri çoktaan aştık.
Hangilerinin yarıştığı konu.En Favori Güzel Dördüncü turdaki mesajıma bir bakar mısın?Garanti gülmekten yarılacaksın.
Özge özpirinçi'nin olduğu üçlü düello.Hangilerinin yarıştığı konu.
Ahahahhaha görmüştüm onu. Aşırı iyi.Özge özpirinçi'nin üçlü düello.
Doğan ile devamı daha da komik.Ahahahhaha görmüştüm onu. Aşırı iyi.
Hepsini okudum, dediğin gibi oralar daha iyiydi.Doğan ile devamı daha da komik.
Ben boşa konuşmam.Hepsini okudum, dediğin gibi oralar daha iyiydi.
Vurmadım@denizz19 kafasını duvarlara vuruyor şu an...