İlker Kaleli 'Kara' Hakkında Konuştu: "Hiçbir Şey Anlamadık!"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
85,469
Reaksiyon puanı
64,194
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
1702193674001-arak-mnst.jpg


Başarılı oyuncu İlker Kaleli son dizisi hakkında konuştu.

21 Aralık 2023'te 'Arak' adıyla Show TV'de başlayan, 2. bölüm öncesi sürpriz bir kararla 'Kara' ismini alarak yayına iki hafta ara veren, sonrasında da reyting canavarına yenilerek 5. bölümde final yapan dizi ile yıllar sonra ekranlara dönen İlker Kaleli, bugün Cumhuriyet gazetesine verdiği röpörtajda yaşanan süreçle ilgili şunları söyledi:
"Hayatımda ilk kez bir diziye başlayıp, sebebini bilmediğimiz bir şekilde ikinci bölümünün apar topar yayın akışından ve bütün tanıtım fragmanlarının kaldırılmasına tanık olduk. Tarih bile verilmeden alakasız bir zamanda, bütün diziler reyting yarışına 21.00’de girerken bu dizinin 22.30’da tekrar yayına sokulmasını, üstüne durduk yere isminin değiştirilmesini ilk defa gördüm. Çektiğimiz bazı sahneler de yayınlanan bölümlerden çıkartılmıştı. Biz bir şey anlamadık açıkçası. Herhangi bir açıklama da yapılmadı."

Kaleli'nin başrolü Öykü Karayel'le paylaştığı dizinin yapımcılığını Most Productions üstleniyordu.
 
1 bölümde kaldırılması zaten çok ilginç. Çok müstehcen sahne vs olması yada ahlaksız sahnelerin olması gerekiyor ki öyle de değil herhalde. Çok manidar olmuş. Sanırım kanal sahibinin kızı ben bunu istemiyorum baba demiştir kaldırılmıştır :F