İlker Aksum Yeşil Deniz Dizisinde!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
TRT1'in sevilen dizisi Yeşil Deniz'e yeni bir oyuncu dahil oldu.

Son olarak Kötü Yol, 20 Dakika ve Kadim Dostum dizilerinde rol alan ünlü oyuncu İlker Aksum Yeşil Deniz dizisine dahil oldu.

Yeşil Deniz yeni sezonuyla Eylül'de TRT1'de.
7c2eeb9b75d301249e6f739e03e9ba41.jpg

hahah evet parlak olmayabilir ama bu adam benim çok sevdiğim oyunculardan çarli ve beşik kertmesi dizilerinde harika oynamıştı komediye çok uygun birisi ama son işi malesef olmamıiştı hazır bir diziye gelmesne sevindim yeni dizisi tutmama ihtimali yine var🙂🙂🙂
Vay seviyormuşsun bilmiyordum Diriliştende transferler artık başşlasın çatladık. :F

hahah evet parlak olmayabilir ama bu adam benim çok sevdiğim oyunculardan çarli ve beşik kertmesi dizilerinde harika oynamıştı komediye çok uygun birisi ama son işi malesef olmamıiştı hazır bir diziye gelmesne sevindim yeni dizisi tutmama ihtimali yine var🙂🙂🙂
Zaten öyle olsa bile oyunculuğuyla ön plana çıktıktan sonra gerisi önemli değil. :X

Aynen. Komedi de iyiydi ama 20 Dakikada çok abartılı bir oyunculuğu var. Tipte yok kurtaracak.:F Gıcığım yani.:A @mrt-06

20 Dakikada batıyordu gözüme sonradan dizisi var mı hatırlayamadım.:(
Murat Ünalmış'a çok beddua ettim ben.:F @mrt-06

Esamesi yok şuan. :A @mrt-06 Yer Gök Aşkı yarıda bırakıp gitti.:( o dizi 4 sezon sürerdi biz 2 sezon izledik o gidince. :(

Murat Ayrılınca Birce'de kalmadı ama 8 bölüm devam etti yani Murat gibi para için bırakmadı. :( Zaten diziyi Havva ve Sultân için izlerdik.:F Nefret etmek zor onlardan.:love1: @mrt-06

İlker iyi oyuncudur tutmuş bir diziye dahil olması iyi kendisi açısından.