İlker Aksum 'Poyraz Karayel' Kadrosunda!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,561
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

İlker Aksum 'Poyraz Karayel' Kadrosunda!

9b9469b7-858e-4b8a-ade3-499e12e46c89.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'e sürpriz transfer!

Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İdil Fırat, Ali İl, Ataberk Mutlu, Celil Nalçakan, Hare Sürel, Cem Cücenoğlu, Ece Özdikici, Gülçin Hatıhan ve Emirhan Akbaba'nın paylaştığı yapımın kadrosuna Funda Eryiğit ve Ayda Aksel'in ardından daha önce 'Canım Ailem', 'Bizim Yenge', '20 Dakika' ve 'Yeşil Deniz' gibi projelerde rol alan başarılı oyuncu İlker Aksum da dahil oldu.

Poyraz Karayel, yeni sezonuyla 21 Eylül Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

Kaynak: Ranini.tv
Orijinal formatta oku

Yeni sezon takviyeleri kesinlikle olağanüstü ama umarım geçen sezon olduğu gibi 5-10 bölümde ayrılmak zorunda kalmazlar.

20 Dakika'daki gibi başarılı performans gösterebileceği bir rolde olur umarım. Diziden iyi bir takviye. Hayırlı olsun. :)

Yine süper bir takviye. Merakla bekliyoruz yeni sezonu :D

Yeni bir dizinin kadrosunda yer alabilirdi, bu "ovurrop" diziye yeni sezonda fazla şans vermiyorum.

Hoşt içerde dizindir overrop.ss
Sırf bu kelimeyi cümle içinde kullanmak için yazdım ama ovurrop yani hakkını verelim. :A
Neyse çıkıcam şimdi, bu akşam Asla Vazgeçmem'in fragmanı yayınlanacakmış konusunu sen açarsın, bakalım nasıl bitecek efsane. :A

Sırf bu kelimeyi cümle içinde kullanmak için yazdım ama ovurrop yani hakkını verelim. :A
Neyse çıkıcam şimdi, bu akşam Asla Vazgeçmem'in fragmanı yayınlanacakmış konusunu sen açarsın, bakalım nasıl bitecek efsane. :A
O kelimeyi de benden öğrendin yalnız. :A

Ilker bey son zamanlarda yeni olmayan dizilere girip daha diziler final yapmadan ayriliyor

İlker Aksum iyidir ama son projelerinde pek başarı elde edemedi çoğu kez. Bu dizide de umarım başarısızlığıyla son bulmaz.