İlk Uyarı Cezanızı Hangi Üye Etkisiyle Aldınız ?

Valla aldığım 7 cezanın büyük çoğunluğunu senin yüzünden aldım ama şimdi ceza aldığım mesajlara bakıyorum da o tür mesajlara şimdi ceza bile verilmiyor.
bi ara sıkı yönetim devri yaşanıyordu , maalesef ki o dönemin kuşaklarıydık biz.

2-3 ay önce xemrexxx yüzünden aldım. Aldığım 2 uyarıyı da onun yüzünden almıştım

ben 1 yıldır sadece 3 uyarı aldım belkide bir rekordur artık bilmiyorum
ilk uyrımı tuba büyüküstün yüzünden almıştım ve bu uyarıda ben haklı olduğum için gelmişti bana sonra öğrendimki tubaya söz söylemek yasakmış aa ama ben yeni üye olmuştum tubaya söz söylemenin yasak olduğunu nerden bilebilirdimki

zaten aldığım 3 uyarıdan 2 tanesini tubaya söz söylemekten aldık

ayy geriye kalan 3.uyarımı ise @denizz19 a şarhoş demekten dolayı almıştım hahahah

söylediğim şeyleri yanlış anlıyordu bende yanlış anlıyorsun iyi oku demek isteyip o anlamda şakasına ve samimiyetimizede güvenerek şarhoşmusun ayoll demiştim

Son düzenleme:
Foruma ilk geldigimde xemrex destere capslock acayip sinirlendirmisti beni Vadiye falan laf atiyolardi bende dedim dur uye olayım sonra bastım küfüru berene
Sonra uyarı gelmişti bir daha yaparsan banlanirsin diye o zamanlar önce uyari sonra ceza veriliyordu ban süresi 3 gündü şimdi uyari yok basiyolar cezayı 15 gun banlaniyosun

Hiç uyarı bile almadığım için cevap veremeyeceğim.

2-3 ay önce xemrexxx yüzünden aldım. Aldığım 2 uyarıyı da onun yüzünden almıştım
ay yapımı @Forumdash dan çok savunursan öyle olur

gerçekler hoşuna gitmemişti panpa

Hiç sevmiyordum seni o zamanlar hoş hala sevmiyorum

Harun olabilir.
Aslında ilk zamanlar herkesle kavga ediyordum çok asabiymisim 7 uyarım var.
beyazsoy da olabilir.

@cookies adli uye yüzünden kendisini heç sevmem ve haz almam .ss .ss