bi ara sıkı yönetim devri yaşanıyordu , maalesef ki o dönemin kuşaklarıydık biz.
Valla aldığım 7 cezanın büyük çoğunluğunu senin yüzünden aldım ama şimdi ceza aldığım mesajlara bakıyorum da o tür mesajlara şimdi ceza bile verilmiyor.
bi ara sıkı yönetim devri yaşanıyordu , maalesef ki o dönemin kuşaklarıydık biz.
Valla aldığım 7 cezanın büyük çoğunluğunu senin yüzünden aldım ama şimdi ceza aldığım mesajlara bakıyorum da o tür mesajlara şimdi ceza bile verilmiyor.
Demekki neymiş @xemrexxx e bulaşmayacaksın2-3 ay önce xemrexxx yüzünden aldım. Aldığım 2 uyarıyı da onun yüzünden almıştım
Görmemişim, teşekkürler.
ay yapımı @Forumdash dan çok savunursan öyle olur2-3 ay önce xemrexxx yüzünden aldım. Aldığım 2 uyarıyı da onun yüzünden almıştım
gerçekler hoşuna gitmemişti panpaForuma ilk geldigimde xemrex destere capslock acayip sinirlendirmisti beni Vadiye falan laf atiyolardi bende dedim dur uye olayım sonra bastım küfüru berene Sonra uyarı gelmişti bir daha yaparsan banlanirsin diye o zamanlar önce uyari sonra ceza veriliyordu ban süresi 3 gündü şimdi uyari yok basiyolar cezayı 15 gun banlaniyosun
Hiç sevmiyordum seni o zamanlar hoş hala sevmiyorumben 1 yıldır sadece 3 uyarı aldım belkide bir rekordur artık bilmiyorum
ilk uyrımı tuba büyüküstün yüzünden almıştım ve bu uyarıda ben haklı olduğum için gelmişti bana sonra öğrendimki tubaya söz söylemek yasakmış aa ama ben yeni üye olmuştum tubaya söz söylemenin yasak olduğunu nerden bilebilirdimki
zaten aldığım 3 uyarıdan 2 tanesini tubaya söz söylemekten aldık
ayy geriye kalan 3.uyarımı ise @denizz19 a şarhoş demekten dolayı almıştım hahahah
söylediğim şeyleri yanlış anlıyordu bende yanlış anlıyorsun iyi oku demek isteyip o anlamda şakasına ve samimiyetimizede güvenerek şarhoşmusun ayoll demiştim
aaaaaa ne yapıcam şimdi ben cnm sen sevmiyorsan öleyim benHiç sevmiyordum seni o zamanlar hoş hala sevmiyorum
Uyy tipsizaaaaaa ne yapıcam şimdi ben cnm sen sevmiyorsan öleyim ben
Sicilin cok iyi, editör olabilmek icin gayet uygun.hiçbir üyeden almadım çok şükür
Yazın başvurucam.Sicilin cok iyi, editör olabilmek icin gayet uygun.