"İlk Göktürk: Önsöz" Filminden İlk Tanıtım Yayınlandı | HBO Max

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,827
Puanı
1,060
hq720.jpg

Alper Çağlar'ın 2019 yılından beri üstünde çalıştığı Göktürk Üçlemesi'nin ilk filmi olan İlk Göktürk: Önsöz filminden bir tanıtım yayınlandı!

Alper Çağlar serinin yönetmenliğini ve senaristliğini yaparken ayrıca yapımcılığını da Doruk Acar ile paylaşıyor. Filmde Volkan Keskin, Arif Diren, Murat Serezli, Esra Kılıç, Gaziza Tanşolpan Tleubay, Sungho Choi, Mert Öcal, Selçuk Gülderen, Burak Koçoğlu, Ehsan Saberi, Tan Altay, Ahmet Aytaç, Efe Öcel, Dulguun Odkhuu, Şira Sahilli, Cansel Elçin ve Hakan Karahan rol alıyor.

Üçlemenin başlangıcını anlatan "İlk Göktürk: Önsöz" üç bölüm olarak Max'de yayınlanacak. Ardından 210 dakikadan oluşması planlanan filmin tamamı ise sinemalarda gösterime girecek.

İlk Göktürk: Önsöz, 2026 ilkbaharında HBO Max'te!

Prodüksiyon heyecan verici olsa da Alper Çağlar işlerine mesafeliyim. Senaryo açısından zayıf kalması muhtemel ama umarım yanılırım.

Efsane bir yapım geldiği açık. İlk defa gerçek özümüzü anlatan bir film çekiliyor. Günlerdir sosyal medyada baya konuşulup ilgi çekti. Umarım göründüğü kadar kalitelidir. Alper hocaya güveniyorum. Bakalım. Umarım yanıltmaz.

Herkesin aklından geçen bizim ne güzel tarihimiz var neden daha kaliteli film olmuyor diye. Umarım güzel bir şekilde işlenmiştir. Heyecanlandım fragman güzel görünüyor. Mutlaka ama mutlaka fırsat veririm :)
Prodüksiyon heyecan verici olsa da Alper Çağlar işlerine mesafeliyim. Senaryo açısından zayıf kalması muhtemel ama umarım yanılırım.
Şimdi bunu izlerken yaşayarak izleyeceğimiz için daha çok kurgu önemli. Fragman Ümit verici. Umarım dediğin gibi yanılırsın da güzel film izleriz :)

Türk sinema ve televizyon tarihine geçecek bir yapım geliyor. Alper Çağlar'ın bu hikaye için nelerden feragat ettiğini bilmek içimi rahatlatıyor. Yapımı neredeyse iptal olma durumundan alıp sonuna kadar destek veren HBO Max'e de ayrıca teşekkür ediyorum. Diğeri gibi prim kasıp yüzüne gözüne bulaştırmadılar.

• Beğendim
Reactions: Gizmen