Desene benim kafa modundasın sendeO mahkumluk mu sence yoksa bilinçli bir tercih mi.Orasını düşünüp tahmin etmek zor değildir sanırım.
Tamam tercihmiş
Desene benim kafa modundasın sendeO mahkumluk mu sence yoksa bilinçli bir tercih mi.Orasını düşünüp tahmin etmek zor değildir sanırım.
Gerçek anlamda +18'dir, rahatsız olacaklar lütfen açmasın spoileri.
Yaşanmadı.
İlk buluşmayı yaşamıştım ama ilk birliktelik diye bir şey yaşamadım henüz.İlk buluşma her anlamda saçmalamak ve aptal gibi gözükmek için birebir.
Bir kere görücü geldiğinde ailesi ile gelmişti annesi ile bizim evde diğer odaya geçip baş başa konuşmuştuk bir süre köyde olmalısın deyince ben hayır dedim başkada olmadı zaten
Maalesef...
Hangi birini anlatayım ki
Hiç birliktelik olmadığını ve ciddi bir ilk buluşma gerçekleştirmediğimi söylesem tipimi görmüş biri olarak ne derdin?@cookies
Okadar kriter koyarsan hep tek kalmaya mahkumsun
Sen geçen sene bizlere sarkıntılık yapıyordun, şimdi sıra erkeklere gelmiş 😱 @serhatt
Elbette öyleyim.Desene benim kafa modundasın sende
Tamam tercihmiş
Herkesi elden geçiriyor bi kereOkadar kriter koyarsan hep tek kalmaya mahkumsun
Sen geçen sene bizlere sarkıntılık yapıyordun, şimdi sıra erkeklere gelmiş 😱 @serhatt
Olmadı ki böyle bi kaynanamız
parama göz dikmişti, daha geçen denk geldim o sarkıntılık ettiği eski mesajlaraHerkesi elden geçiriyor bi kere
Güya bana da bulacaktın birileriniparama göz dikmişti, daha geçen denk geldim o sarkıntılık ettiği eski mesajlara@cookies
Okadar acındırmıştıki kendini, birilerinimi ayarlasam moduna girecektim nerdeyse
İş yerim değişti, denk gelemedim sana denk birineGüya bana da bulacaktın birilerini
Bahane bahaneİş yerim değişti, denk gelemedim sana denk birineüniversiteden arkadaşımla karşılaşsaydım sorardım
olsaydı keşke o ben ve @serhatt çoştururduk forumuİyi ki sen aktifken destere olmuyor böyle konularla terbiyesi bozulmuyor @cookies@serhatt @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60
NE arar be onda terbiyeİyi ki sen aktifken destere olmuyor böyle konularla terbiyesi bozulmuyor @cookies@serhatt @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60
Menesciğim buluş benle hem memleketlimsin de birbirimizi sevebilirizBen de gülerim tutamam kendimi derdim.
Tanışıp kaynaşmak için ikinizle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?