İlk Başta Sevmediğiniz Bir Diziyi Sonralarda Merak Edip İzlemek İstediğiniz Oldu mu?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,551
Puanı
1,061
Başlık uzun oldu farkındayım ama soruyu anladığınızı düşünüyorum. İlk başta sevmediğiniz ve uzak durduğunuz bir diziyi sonradan merak etmeye başlayıp 'şuna uygun zamanda bir baksam aslında' diye düşündüğünüz oluyor mu? İtiraf etmek gerekirse bu aralar bir dizi için (adını söylemeyeceğim) böyle bir tereddüdü yaşıyorum ve sizlerin de fikirlerini merak ediyorum. :)

Ohooo, mesela Kırgın Çiçekler en büyük örneği. O Hayat Benim ve Paramparça'da bu türün örnekleri. Çok oldu yani. :)

Bu yıl Kalbimdeki deniz oldu :) ilk bölümünü izlerken bu ne yahu demistim sonra 2. 3. derken 7. bolumu de izledim :F

İtiraf ediyorum ben bunu Leyla ile Mecnun'da yaşadım :A İlk başta isminden saçma sapan bir aşk dizisi diye düşünüyordum izlemeyi aklımdan bile geçirmemiştim. O zamanlar nette de duymamıştım nedense diziyi çok daha sonra yapılan övgüleri görünce başlamaya karar verdim ve iyi ki de başlamışım şu ana kadar izlediğim en iyi yerli dizi oldu kendisi :D

@eskici @MEnes @Tolstoyevski siz de bu durumu yaşadınız mı yoksa tek ben miyim bunu yaşayan :A

Son düzenleme: