Doğal olan kısma itirazım,sözüm yok.Büyüklere özenirler,o kız onları çok çeker arkadaş edinmek isterler çok doğaldır gerçekten,ve güzeldir,naiftir kabul.Ama 7-8 yaşında çocuklar "sen beni sevmiyor musun?" "ilişkimizi gözden geçirmeliyiz" "artık senden hoşlanmıyorum ben başkasını seviyorum" gibi cümlelerle karşı cinse hitap etmeye başlamışsa ve bunu geliştiriyorsa orada bir sorun vardır.Bu cümleleri nereden öğrendikleri araştırılmalı mutlaka.Kendileri bunu çıkma,flört olarak adlandırıyorlar.Çok ciddiye alıyorlar ve bu,bizim çocukluğumuzda yaşadığımız şekillerden çok çok farklı boyutlara taşıyor olayı.Buna da biz yozlaşma,yeni synonym'i ile dejenerasyon diyoruz.Ayrıca gayet iyi bir eğitim aldığımı düşünüyorum,vasat öğretimime rağmen...
Kendi çevremdeki gözlemlerime göre bu böyledir.Sizde durum farklıdır,bilemeyeceğim...
Benim söylediğim sana çok mu farklı geldi bilemiyorum ama aynı düşüncede olmak seni yanlış düşüncelere mi saptırdı bilemem.Genel kapsamlı doğru düşündüğümüz (senin düşüncelerinin ardından yazdım ve katıldığımı belirten düşüncelerdi) şeyleri yazdım.
Şahsına yapılan bi açıklama değildi ki çok saçma olur