İlk çıkma teklifinizi ne zaman yaptınız?

İlk çıkma teklifinizi ne zaman yaptınız?

• İlkokul

Oy: 10 62.5%
  • Ortaokul

Oy: 3 18.8%
  • Lise

Oy: 2 12.5%
  • Üniversite

Oy: 1 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    16
şuana kadar hiç çıkma teklif etmedim
ayrıca bana eden de olmadı
not 17 yaşımı bitirmiş bulunmaktayım :T:T

Kimseye gıcığım yok,sadece biraz içimi döküyorum...

Daha 16 olmadan... :S İlkokul farkı açmış,yozlaşmada sınır yok...Gerçi normal,14 yaşında sevişen insanlar da tanıdım.Ayıptır lan.Bu konularda biraz hassas olunması lazım. (Tamamen tabu değil ama her şeyin de yeri zamanı var arkadaşım)

Bu "çıkmak" dediğimiz olay flörttür,ciddi değildir,ileride yaşanacak uzun soluklu ilişkilere hazırlık gibidir.Fakat henüz ilkokula giden bir çocuğun (bakınız çocuk) bu konuyla alakasının olmaması gerekmektedir.Karşı cinsle kankalık normaldir ama sen buna çıkmak dersen orada duracaksın.

Ergenliğe yakın zamanlarda zaten otomatik olarak karşı cinsle ilgin olacak,ama bu asla aşk olmayacak.Belki el ele bile tutuşmayacaksınız,sadece yakın olacaksınız beraber bir şeyler yapacaksınız o kadar.Yaş kemale erince zaten insanlar,kendilerine en uygun karakterde kişiyi seçebilecek olgunluğa gelirler ve onu uzun soluklu ilişki yapan da zaten budur.

Kısacası bırakın çocuk,aşkı evlilik zannetsin,tıpkı hayatı oyun zannettiği gibi...

Daha etmedim ama zamanı geliyor sanki :D

Ayrıca Doğan'a katılıyorum. Daha ilkokulda nedir ya çıkma falan. Lise 2, Lise 3'ten önce olmamalıdır. Zaten oluyorsa da %95 geçici hevestir. Bu tür işler için insanın belli bir olgunluğa ulaşması gerek.

Yakışır kardeşime :D

Dün şahit olduğum bir olay vardır ki akıllara zarar:

Muhtemelen 6-7 yaşında bir oğlan ve bir kız,dün otobüste annelerinin kucaklarından dudak değdirmekteydiler (baya şapır şupur),anneleri de gelin-damat hayallerindeydiler kahkahalar içinde.Ben yanımdaki kızın toplum ses çıkarmasın diye umumi yerlerde elini bile tutamamaktayım,bunlardaki rahatlığa bakar mısın?

Geldiğimiz nokta bu ise,toplum kökten dejenere olmuştur.3-5 istisna bunu değiştiremeyecektir.

Genellemede bulunmak hepimizi yanılgıya düşürür.İlkokul çağlarındaki aşkı bunlarla sakın karıştırmayın.Hepimiz ilkokuldayken muhakkak bir kız arkadaşımızdan hoşlanmış ona sevdiğimizi söylemişizdir.Bunlar doğaldır yanlız çıkma,flört olarak adlandırmak insanı evrim yıllarına geri döndürür.

Gelelim herkesin farkında olduğu ama bir türlü söylemeye cesaret edemediği hareketlerin sonuçlarına.Umumi yerlerde çeşitli hareketlerin yapılması toplum düzenimizi bozup,aile sisteminin koruyuculuğunu ve eğitimciliğini yıkmaktadır.

Amacımız halkımızın en kısa sürede gerçekleri görmesini sağlamaktır.Bunun için bize gerekli olan kuvvet eğitimdir.Geleceğin temellerini biz ve bizim nesillerimiz atacak.Eğitim öncelik olsun lütfen...

Genellemede bulunmak hepimizi yanılgıya düşürür.İlkokul çağlarındaki aşkı bunlarla sakın karıştırmayın.Hepimiz ilkokuldayken muhakkak bir kız arkadaşımızdan hoşlanmış ona sevdiğimizi söylemişizdir.Bunlar doğaldır yanlız çıkma,flört olarak adlandırmak insanı evrim yıllarına geri döndürür.

Gelelim herkesin farkında olduğu ama bir türlü söylemeye cesaret edemediği hareketlerin sonuçlarına.Umumi yerlerde çeşitli hareketlerin yapılması toplum düzenimizi bozup,aile sisteminin koruyuculuğunu ve eğitimciliğini yıkmaktadır.

Amacımız halkımızın en kısa sürede gerçekleri görmesini sağlamaktır.Bunun için bize gerekli olan kuvvet eğitimdir.Geleceğin temellerini biz ve bizim nesillerimiz atacak.Eğitim öncelik olsun lütfen...
Doğal olan kısma itirazım,sözüm yok.Büyüklere özenirler,o kız onları çok çeker arkadaş edinmek isterler çok doğaldır gerçekten,ve güzeldir,naiftir kabul.Ama 7-8 yaşında çocuklar "sen beni sevmiyor musun?" "ilişkimizi gözden geçirmeliyiz" "artık senden hoşlanmıyorum ben başkasını seviyorum" gibi cümlelerle karşı cinse hitap etmeye başlamışsa ve bunu geliştiriyorsa orada bir sorun vardır.Bu cümleleri nereden öğrendikleri araştırılmalı mutlaka.Kendileri bunu çıkma,flört olarak adlandırıyorlar.Çok ciddiye alıyorlar ve bu,bizim çocukluğumuzda yaşadığımız şekillerden çok çok farklı boyutlara taşıyor olayı.Buna da biz yozlaşma,yeni synonym'i ile dejenerasyon diyoruz.Ayrıca gayet iyi bir eğitim aldığımı düşünüyorum,vasat öğretimime rağmen...

Kendi çevremdeki gözlemlerime göre bu böyledir.Sizde durum farklıdır,bilemeyeceğim...