İleride Nasıl Bir Düğün Yapmak İstersiniz?

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
İleride Nasıl Bir Düğün Yapmak İstersiniz?

Orkestra özellikle Sıla çalması için tembihlerim. Dans müziğimiz bir Sıla şarkısı olmalı. Onun haricinde davul zurna Erzincan'ın halaylarını çalabilmeli. Zaten ona göre seçeriz onu da. Onun dışında yemekli bir düğün olabilir. Bilemiyorum belki fakir olursam pastayla idare ettiririm.

Beren Saat ve Özlem Conker nikah şahidim olsunlar. Duygu'yla da dans yapmak istiyorum :love_heart:

Necati Şaşmaz,Gürkan Uygun,Kenan Çoban,Hakan Boyav nikah şahidim olsunlar müzikleri Gökhan Kırdar hazırlasın yeter

Ben bu konularda çok modern düşünüyorum gelenekçi biri değilim.

Böyle orkestra eşliğinde müzikler ama hafif tonda müzikler olacak.Halaymış davulmuş vs onlar olmayacak.Sadece bir günde bitecek.

Sade olsun.
Öyle dansı,oynamayı sevmem ben.
Otur pastanı ye git ne güzelmiş öyle

Orkestran olmak istemezdim ne o öyle
Fakir olursam pastayla idare ettiririm ahaha

Düğünlerden nefret ederim, sevmediğim şeyi de yapmak istemem ama olur da evlenirsem ve gelin zorlarsa aile arasında kır düğünü olabilir.

Ya dans müziğim Sıla olsun demek istedim.
Bütünüyle Sıla değil. İstanbul'a çalışmaya gidip Emine için para biriktireceğim.
Haha
Günde şu kadar kazanırsan kaç yıl sonra olur bu düğün hesapla ?

Düğünlerden nefret ederim, sevmediğim şeyi de yapmak istemem ama olur da evlenirsem ve gelin zorlarsa aile arasında kır düğünü olabilir.
Kız olsan zorla evlendirdiler derdin evlenince. Evlenmemeyi istiyor gibisin ?

Hiç sevmem total düğünlerini.Yöresel danslar filan
Ailemlerle nikah yapardım.(takı filan toplardım) bir hatfasına kalmadan arkadaşlar arası gelinli damatlı bekarlığa veda partisi tadında eğlenceli bi organizasyon yapardım heralde

Haha
Günde şu kadar kazanırsan kaç yıl sonra olur bu düğün hesapla ?

Kız olsan zorla evlendirdiler derdin evlenince. Evlenmemeyi istiyor gibisin ?
Gurbet ellerde para biriktirmek zordur be Mustafa. Çeken bilir.
İnşaat işçisi olacağım .
Köyden haber gelmiştir agam kızı bana vircekmiş. EKK - Açılımı Evde Kalmış Kızlar ( birinden biri düşer bana herhalde. )

Sadece bekarlığı veda partisi için bile evlenilir

- - - Ekleme - - -

Sevinsem mi bilemedim . Hadi yine iyisin kaptın birini