Otur pastanı ye git ne güzelmiş öyleSade olsun. Öyle dansı,oynamayı sevmem ben.
Orkestran olmak istemezdim ne o öyle Fakir olursam pastayla idare ettiririm ahahaOrkestra özellikle Sıla çalması için tembihlerim. Dans müziğimiz bir Sıla şarkısı olmalı. Onun haricinde davul zurna Erzincan'ın halaylarını çalabilmeli. Zaten ona göre seçeriz onu da. Onun dışında yemekli bir düğün olabilir. Bilemiyorum belki fakir olursam pastayla idare ettiririm.
Gelemem kalabalığa.
Otur pastanı ye git ne güzelmiş öyle
Orkestran olmak istemezdim ne o öyle Fakir olursam pastayla idare ettiririm ahaha
Ya dans müziğim Sıla olsun demek istedim. Bütünüyle Sıla değil. İstanbul'a çalışmaya gidip Emine için para biriktireceğim.
Otur pastanı ye git ne güzelmiş öyle
Orkestran olmak istemezdim ne o öyle Fakir olursam pastayla idare ettiririm ahaha
Haha Günde şu kadar kazanırsan kaç yıl sonra olur bu düğün hesapla ?Ya dans müziğim Sıla olsun demek istedim. Bütünüyle Sıla değil. İstanbul'a çalışmaya gidip Emine için para biriktireceğim.
Kız olsan zorla evlendirdiler derdin evlenince. Evlenmemeyi istiyor gibisin ?Düğünlerden nefret ederim, sevmediğim şeyi de yapmak istemem ama olur da evlenirsem ve gelin zorlarsa aile arasında kır düğünü olabilir.
Gurbet ellerde para biriktirmek zordur be Mustafa. Çeken bilir. İnşaat işçisi olacağım . Köyden haber gelmiştir agam kızı bana vircekmiş. EKK - Açılımı Evde Kalmış Kızlar ( birinden biri düşer bana herhalde. )Haha Günde şu kadar kazanırsan kaç yıl sonra olur bu düğün hesapla ?
Kız olsan zorla evlendirdiler derdin evlenince. Evlenmemeyi istiyor gibisin ?
Sadece bekarlığı veda partisi için bile evlenilirHiç sevmem total düğünlerini.Yöresel danslar filan Ailemlerle nikah yapardım.(takı filan toplardım) bir hatfasına kalmadan arkadaşlar arası gelinli damatlı bekarlığa veda partisi tadında eğlenceli bi organizasyon yapardım heralde
Sevinsem mi bilemedim . Hadi yine iyisin kaptın biriniGurbet ellerde para biriktirmek zordur be Mustafa. Çeken bilir. İnşaat işçisi olacağım . Köyden haber gelmiştir agam kızı bana vircekmiş. EKK - Açılımı Evde Kalmış Kızlar ( birinden biri düşer bana herhalde. )
Sadece bekarlığı veda partisi için bile evlenilir