çıplak ve müstehcen sahne yoktur my de izleyip yorum yapalım lütfen
ilk bolumleri ızlemedın sanırım))) halvet sahnerı kadınların abartı dekoltelerı çıplaklık sayılmıyor sanırım
ilk bolumleri ızlemedın sanırım))) halvet sahnerı kadınların abartı dekoltelerı çıplaklık sayılmıyor sanırım
tamam ne kadar kadınların çıplak olmasına merakliymis millet . yaw siz hangi soruya cevap verdigımı okumadan neye cevap yetıstırıyorsunuz)))))
emre dizide açıklik secıklık yok dedi ben ona yazdım bunlar açıklık sacıklık değilmi . halvet müstehcen sahne değil mi dedim.
ne meraklıymısıniz hurremın orasını burasını gibi görmeye pes)))
ışte mahonı o halvet varya bi daha olmayacak))))) senaryo olarak muhteşem 40 yaş sendremonuna gırecekmıs)))))) bi daha olmayacakmıs o sahneler
halvet olacak
bu hafta süleyman hürrem garanti halvete gidecekaşkı derun müzigi çalacak
o anlar ucacak
hürrem şu anda 35 yaşında
yaş 35 yolun yarısı demiş orhan veli amca pardon cahit sıtkı amca)... hürrem bir 70 yıl halvete girerdi ama ne yazıkki 54 yaşında vefat etmiş)
daha çok halveti var
58 olmasınhürrem şu anda 35 yaşında
yaş 35 yolun yarısı demiş orhan veli amca pardon cahit sıtkı amca)... hürrem bir 70 yıl halvete girerdi ama ne yazıkki 54 yaşında vefat etmiş)
tabiki 18 yıl daha var)
ama pargalıdan sonra hızlandırılmış tura girebilirler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?