İlber Ortaylı da Muhteşemi Yerden Yere Vurdu

çıplak ve müstehcen sahne yoktur my de izleyip yorum yapalım lütfen :D

boş adamdan boş sözler bunları tarihçi yapanı coşkuna havale ediyorum

dilber ortasayfa benim ayarımda değil bi kere :))

ilk bolumleri ızlemedın sanırım :)))) halvet sahnerı kadınların abartı dekoltelerı çıplaklık sayılmıyor sanırım

Beyazım halvet demişsin buna. Sen giyinik sevişiyorsun galiba :D
İşin şakası bir yana Myde göğüs dekoltesi biraz fazla. Onun dışında hamam sahneleri var. Ama bırak kadınlar hamamda soyunup yıkansınlar bari :D (Hamam sahneleri bile havluluydu baya :D)

tamam ne kadar kadınların çıplak olmasına merakliymis millet . yaw siz hangi soruya cevap verdigımı okumadan neye cevap yetıstırıyorsunuz :))))))

emre dizide açıklik secıklık yok dedi ben ona yazdım bunlar açıklık sacıklık değilmi . halvet müstehcen sahne değil mi dedim.

ne meraklıymısıniz hurremın orasını burasını gibi görmeye pes :))))

tamam ne kadar kadınların çıplak olmasına merakliymis millet . yaw siz hangi soruya cevap verdigımı okumadan neye cevap yetıstırıyorsunuz :))))))

emre dizide açıklik secıklık yok dedi ben ona yazdım bunlar açıklık sacıklık değilmi . halvet müstehcen sahne değil mi dedim.

ne meraklıymısıniz hurremın orasını burasını gibi görmeye pes :))))

ben görmek istiyorum vatandaş olarak bu benim en doğal hakkım :))

ışte mahonı o halvet varya bi daha olmayacak :)))))) senaryo olarak muhteşem 40 yaş sendremonuna gırecekmıs :))))))) bi daha olmayacakmıs o sahneler

kanuni zaten artık halvete giremeyecek adamın yaşı geldi 5 böşüme bir hlavet olur o da hürremle oyuncu değişikliği zor artık 4şhzade cşihanigiri de sayrsak 5 şehzade var halvet sırasında halvet sahneleri artacak :D

halvet olacak

bu hafta süleyman hürrem garanti halvete gidecek :D aşkı derun müzigi çalacak

o anlar ucacak :D

halvet olacak

bu hafta süleyman hürrem garanti halvete gidecek :D aşkı derun müzigi çalacak

o anlar ucacak :D

hürrem şu anda 35 yaşında

yaş 35 yolun yarısı demiş orhan veli amca pardon cahit sıtkı amca :))... hürrem bir 70 yıl halvete girerdi ama ne yazıkki 54 yaşında vefat etmiş :))

ahhh yazık nede 4 gözle halveti bekliyorlar . şimdiden geçmiş ola :))))

hürrem şu anda 35 yaşında

yaş 35 yolun yarısı demiş orhan veli amca pardon cahit sıtkı amca :))... hürrem bir 70 yıl halvete girerdi ama ne yazıkki 54 yaşında vefat etmiş :))
58 olmasın :d öylem güzel bir şeyin ömrümü azltmanın cezası forumdan ömür boyu men olmalı