İktidar Oyunu:NURBANU---5.Bölüm

Puanınız Kaç?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

Oy: 1 12.5%
  • 5

• 6

• 7

• 8

• 9

Oy: 2 25.0%
  • 10

Oy: 5 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
çok beklersin :D bak adam aşkını su kemerine kazımış sen naptın :F

ben yüreğime kazdım yüreğimide bıçağa sapladım kazığı yüreğime geçirip yüreğimi kazıkladım bütün bunları ben yaptım iyimi 😀d

ben niye bilmiyom bunlaarı ben yazmıyomuyum bu diziyi:F

sen gerçekleri görmüyporsun kafandaki şablona göre hareket ediyorsun orda aşk acısıyla yanıp kavrulan rüstem varken sinanla pişti oynuyorsun biraz gerçeklere bak primcanı pardonn mihrimahımı ona buna yöneltme ayıptır günahtır çarpılırsın :)))

sen gerçekleri görmüyporsun kafandaki şablona göre hareket ediyorsun orda aşk acısıyla yanıp kavrulan rüstem varken sinanla pişti oynuyorsun biraz gerçeklere bak primcanı pardonn mihrimahımı ona buna yöneltme ayıptır günahtır çarpılırsın :)))

daha karşılaşmadın biile ne aşkı :D:F

sen vezirlik içinmi geldiğimi sanıyorsun yanılıyorsun asıl amacım mihrimaha yakın olmak onu sinan gibi kart zamparalardan korumak geldiysek saraya bir sebebi var :))

tabi canım osmanlının padişahtan sonra en zengin adamı o kadar kız varken görmediği kızı korumaya gelsin:d bu arada bahar 2 saattir konuya bakıyor nerde müdahil olacak acaba:D

tabi canım osmanlının padişahtan sonra en zengin adamı o kadar kız varken görmediği kızı korumaya gelsin:d bu arada bahar 2 saattir konuya bakıyor nerde müdahil olacak acaba:D

beni görünce dili tutuldu aşk bu işte bardakta durduğu gibi durmuyor :))))))))))))

- - - Ekleme - - -

ya da uyudu sayfayı açıp :)

- - - Ekleme - - -

çok uzun bir yazı yazıyorda olabilir :)

beni görünce dili tutuldu aşk bu işte bardakta durduğu gibi durmuyor :))))))))))))

- - - Ekleme - - -

ya da uyudu sayfayı açıp :)

- - - Ekleme - - -

çok uzun bir yazı yazıyorda olabilir :)

bahar ı içkiye benzettin yani kötü bir alışkanlığa sana bakmaması lazım :D

ten points go to XEMREXXX
biri benim yerime 10 puan verirse sevinirim.ha bu arada guzel yazi tebrikler Destere

kızlar ve şehzadeler büyüynce azalacak meraketme 4-5bölüme azalmaya başlıcak:)

benim tek aşkım rüstm anla bunu emrecan :T: haklı aşkı bardakta durduğu gibi durmuyo bi gördüm notlara boğuldum cevap yazamadım :utan2:

Son düzenleme: