allahın rüstemi dediğin döneminin en kurnaz en zeki en acımasız(karısı gibi) en zengin ve yakışıklı adamı )))))aman onu takan kim bana hürrem sultan yeter o gitsin allah ın rüstemiyle evlensin
allahın rüstemi dediğin döneminin en kurnaz en zeki en acımasız(karısı gibi) en zengin ve yakışıklı adamı )))))aman onu takan kim bana hürrem sultan yeter o gitsin allah ın rüstemiyle evlensin
allahın rüstemi dediğin döneminin en kurnaz en zeki en acımasız(karısı gibi) en zengin ve yakışıklı adamı )))))
ama seveni yok ama beni tüm harem sever
zararsız insanı kim sevmezki )) zaten zarar verecek uzuvları alınmış zamanında şimdi tam sevilecek türden
sus senin uzuv var da noluyo kullanamıyon mihrimah a yakalancam korkusuyla
daha ben ortada yokumki saraya adım atayım sen gör beni )))))
kaderin elimde
tarihi saptıramazsın tarihe bağlı gideceksin her türlü kralım ben
sen karınla kaynanana dua et yoksa kellen gitmişti
karımıda seviyorm kaynanamıda hatta karımdan korkmasam kayonçomun karısınıda seviyorum diyeceğim )))))))
oha duy bunları bahar pis zampara tez kellesi vurula
senin soyunu kafkasyadan gelme yapıcam panpahayır yani öyle bişey yaptığım yok sadece mesela dedim ))
senin soyunu kafkasyadan gelme yapıcam panpa
pilavını sana yedirecem panpaasıl bu adam hırvat değilmiydi ne kafkası ..
emre şu cihangirle beyazıtı bir an önce sünnet ettir )))))))
pilavını sana yedirecem panpa
kafkasyada gelme ahbazya abazaları var ya panpa ondan öyle dediM
boşver onları )
815 çiftlik, 476 su değirmeni, 1.700 köle, 2.900 at, 1.106 deve, 100 gümüş eyer, 500 altın eyer, 2.000 zırh, 130 çift altın üzengi, mücevherle süslü 760 kılıç, 1.000 gümüş mızrak, 78 bin duka altını, 11.200.000 akçe değerinde nakit parası vardır. Makbul İbrahim Paşa'dan daha zengin olduğu söylenir.
bu mülk bendeyken nurbanuyuda kaparım ))))))))))))))9
sende daha fazlası vardır gizleme
bu 1700 kölenin en az yarısı güzel kızlardan oluşuyor rüstem onlarla piştimi oynuyor diyorsun )))
kalan yarısına napıyor acaba
onları gül ağaya çeviriyordur )))