Oha bu nasıl bir dönüşYa 5.60 reytingle başlaması çok şaşırtıcı. Ben hadi hiç yoktan 3-4 reytingle başlar falan diyordum. Sürpriz oldu yani bu oranlar, halkımız anlıyormuş kaliteden
Oha bu nasıl bir dönüşYa 5.60 reytingle başlaması çok şaşırtıcı. Ben hadi hiç yoktan 3-4 reytingle başlar falan diyordum. Sürpriz oldu yani bu oranlar, halkımız anlıyormuş kaliteden
Dostum net sıkıntım var olunca bakarım.
Evet konuk oldular bebeği bulamadılar adam bebeği kaçıran adam öldüArka Sokakların işi ne Umut Yolcuları gibi konukmu oldular
Aaa o sahneyi izlesem youtubede var mı acabaEvet konuk oldular bebeği bulamadılar adam bebeği kaçıran adam öldü
Dostum neden bu kadar ağır ilerleme oluyor. Halbuki Akasya Durağı, Cennet Mahallesi gibi olabilecek bir diziyken böyle işlenmesi bir yerden sonra reytingleri düşürür.
Kanal d bütün komedi dizilerinde sıkıntı çıktıyla her halde oyuzden böyle yapıyor Sibel konusu daha mantıklı @papuleoo o sırlar çözülene kadar idare ederDostum neden bu kadar ağır ilerleme oluyor. Halbuki Akasya Durağı, Cennet Mahallesi gibi olabilecek bir diziyken böyle işlenmesi bir yerden sonra reytingleri düşürür.
Bence Kanal D artık miadını doldurdu. Keşke Show'da başlasaydı.Kanal d bütün komedi dizilerinde sıkıntı çıktıyla her halde oyuzden böyle yapıyor Sibel konusu daha mantıklı @papuleoo o sırlar çözülene kadar idare eder
Nasıl yanı cnm
Aaa aman hemen başımıza bela etmeFragmandaki O saplantılı aşığın söylediği laf böyle düşman istermisin @Çiğdem-
Doğal gazı söktü gördünmü böyle bir düşmanın olsan ne yapardın @Çiğdem-Aaa aman hemen başımıza bela etme
Soba kurarız cnm köyde büyüdük nasılsaDoğal gazı söktü gördünmü böyle bir düşmanın olsan ne yapardın @Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?