Keith Long
Favori Üye
ama başını gördünmü @vadikızı
şaşıracaksın hangi ekip çıkacak 13 yıl önceki olay @vadikızıYok ben abimlerdeydim başını izleyemedim ama bayağı kısmını izledim şimdi tekrar başlıyor bakacam başına
şaşıracaksın hangi ekip çıkacak 13 yıl önceki olay @vadikızı
İçinde Arka sokaklar çıktı birde gördün demi @papuleoo
başta dizinin içinde oynamışlar 13 yılki önceki olay başlamadan önce yazdığı senaryo @papuleooİzlediğim sahnelerde yoktu. Nasıl çıktı? (afiş falan mı vardı?)
Video varsa atsana dostum. Böyle anlayamadım.başta dizinin içinde oynamışlar 13 yılki önceki olay başlamadan önce yazdığı senaryo @papuleoo
evet aylinde vardı anons geçiyorduBunu mu verdiler dizide?
Özgür Çevik kim kız O kırgın çiçeklerdeNehiri çok beğendim bende Özgür Çevikte çok iyi ya
Özgür Çevik kim kız O kırgın çiçeklerde
Özgürcan Çevik o adaşım benimNehiri çok beğendim bende Özgür Çevikte çok iyi ya
Özgürcan Çevik o adaşım benim
Zaten normal ben ne seyrettiğimi anlıyamadım başta @vadikızı @denizz19 @ozgur2113 Arka sokaklar çıkınca içinden ekibin çözemediği olay var @destere @Çiğdem-Heh Özgürcan Çevik diyecektim öyle dimişim marul hemen diline düşünüyor işte
Zaten normal ben ne seyrettiğimi anlıyamadım başta @vadikızı @denizz19 @ozgur2113 Arka sokaklar çıkınca içinden ekibin çözemediği olay var @destere @Çiğdem-
Arka Sokakların işi ne Umut Yolcuları gibi konukmu oldularZaten normal ben ne seyrettiğimi anlıyamadım başta @vadikızı @denizz19 @ozgur2113 Arka sokaklar çıkınca içinden ekibin çözemediği olay var @destere @Çiğdem-
Bol tekrarla reytingleri süpürürüz hayırlısıyla
Ya 5.60 reytingle başlaması çok şaşırtıcı. Ben hadi hiç yoktan 3-4 reytingle başlar falan diyordum. Sürpriz oldu yani bu oranlar, halkımız anlıyormuş kalitedenSana senin mesajınla cevap veriyorum şu iki mesaja bak @Nikos a bile birine harika birine olmamış attırdın
Neyse şunu şuraya bırakayım, biz ne dersek o
Ekli dosyayı görüntüle 62740