Damien Duff
Favori Üye
ama başını gördünmü @vadikızı
şaşıracaksın hangi ekip çıkacak 13 yıl önceki olay @vadikızıYok ben abimlerdeydim başını izleyemedim ama bayağı kısmını izledim şimdi tekrar başlıyor bakacam başına
şaşıracaksın hangi ekip çıkacak 13 yıl önceki olay @vadikızı
İçinde Arka sokaklar çıktı birde gördün demi @papuleoo
başta dizinin içinde oynamışlar 13 yılki önceki olay başlamadan önce yazdığı senaryo @papuleooİzlediğim sahnelerde yoktu. Nasıl çıktı? (afiş falan mı vardı?)
Video varsa atsana dostum. Böyle anlayamadım.başta dizinin içinde oynamışlar 13 yılki önceki olay başlamadan önce yazdığı senaryo @papuleoo
evet aylinde vardı anons geçiyorduBunu mu verdiler dizide?
Özgür Çevik kim kızNehiri çok beğendim bende Özgür Çevikte çok iyi ya
Özgür Çevik kim kızO kırgın çiçeklerde
Özgürcan Çevik oNehiri çok beğendim bende Özgür Çevikte çok iyi ya
Özgürcan Çevik oadaşım benim
Zaten normal ben ne seyrettiğimi anlıyamadım başta @vadikızı @denizz19 @ozgur2113 Arka sokaklar çıkınca içinden ekibin çözemediği olay var @destere @Çiğdem-Heh Özgürcan Çevik diyecektim öyle dimişim marul hemen diline düşünüyor işte
Zaten normal ben ne seyrettiğimi anlıyamadım başta @vadikızı @denizz19 @ozgur2113 Arka sokaklar çıkınca içinden ekibin çözemediği olay var @destere @Çiğdem-
Arka Sokakların işi ne Umut Yolcuları gibi konukmu oldularZaten normal ben ne seyrettiğimi anlıyamadım başta @vadikızı @denizz19 @ozgur2113 Arka sokaklar çıkınca içinden ekibin çözemediği olay var @destere @Çiğdem-
Bol tekrarla reytingleri süpürürüz hayırlısıyla
Ya 5.60 reytingle başlaması çok şaşırtıcı. Ben hadi hiç yoktan 3-4 reytingle başlar falan diyordum. Sürpriz oldu yani bu oranlar, halkımız anlıyormuş kalitedenSana senin mesajınla cevap veriyorumşu iki mesaja bak@Nikos a bile birine harika birine olmamış attırdın
Neyse şunu şuraya bırakayım, biz ne dersek o
Ekli dosyayı görüntüle 62740
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?