Ohaaa yeni başlayacaktı ne ara başlayıp bitmiş ben hala başlayacak diye bakıyorum 😱😱😱Kızım bu dizi bitti be![]()
Kızım sen nerde yaşıyon beOhaaa yeni başlayacaktı ne ara başlayıp gitmiş ben hala başlayacak diye bakıyorum 😱😱😱
Aaa neyse ki yılanın başı büyümeden ezmişler nasıl olduysaKızım sen nerde yaşıyon be
3.bölümde yayından kalktı 1 ay oldu biteli
Keşke bitmeseydi Ahu ablamız döktürecektiAaa neyse ki yılanın başı büyümeden ezmişler nasıl olduysa![]()
![]()
![]()
Devam etseydi izliycektimİzlemişmiydin![]()
![]()
![]()
Devam etseydi izliycektimParlakta vardı ne güzel
![]()
Aaa serhat dedi evet3 bölüm sürdü mini dizi yaptık.![]()
nasıl haberdar olmadınAaa serhat dedi evetBen de yakında başlayacak diye ona öneriyordum
![]()
![]()
![]()
Fox kanalı izlemiyorum zaten Show da başlayacak diye aklımda kalmışnasıl haberdar olmadın![]()
Haberleri takip eder insanFox kanalı izlemiyorum zaten Show da başlayacak diye aklımda kalmış![]()
![]()
![]()
Aaa yok haber izlemem magazin takip etmem zaten face dısında sosyal medyalarda da takılmıyorum 2014 dan önce dünyadan bir haberdar yaşıyordumHaberleri takip eder insan![]()
sen burdaki haberleri de takip etmiyorsun ki etsen haberin olurduAaa yok haber izlemem magazin takip etmem zaten face dısında sosyal medyalarda da takılmıyorum 2014 dan önce dünyadan bir haberdar yaşıyordum![]()
Bu forum sayesinde bilgileniyorum burada önemli şeyler açılıyor yetiyorda gerisi kafa kirliliği![]()
![]()
![]()
Erkenci Kuş muAaa bir tuhaf ismi var aklıma gelmiyor ama oradakı kadın idolunuz olur sen de izlersin büyük ihtimal @kerem biliyordu adını sanırım Show da başlayacaktı ney di o![]()
![]()
![]()
Hahahah Aaa geçenlerde demiştim sanırım kendi sohbet trafiğim dısında forumda da ne olup bittiğine bakmıyorum evetsen burdaki haberleri de takip etmiyorsun ki etsen haberin olurdu![]()
Aaa yok Ahu Sungurun dizisini diyordukya ama başalyıp bitmiş bileErkenci Kuş mu![]()
aaa ben senin tam tersinim herşeye bkarımHahahah Aaa geçenlerde demiştim sanırım kendi sohbet trafiğim dısında forumda da ne olup bittiğine bakmıyorum evetDurum güncellerimine hiç bakmam kendi sohbetim dısında millet ne yazıyor kesinlikle bakmam zaten kavga gürültüden uzak durmamın sebeğleride bu tür şeylerle ilgilenmemem
![]()
![]()
![]()
Genelde birisi diyince haberim oluyor dur bakayım diyorumaaa ben senin tam tersinim herşeye bkarım![]()
Baksana 3 e çeyrek kala gldim saat 5e çeyrek var iki saattir çene yapıyorz,benim trafiğimde senden aşağı kalı değilGenelde birisi diyince haberim oluyor dur bakayım diyorum![]()
Aaaa benim bildirim trafiğim günde 2 kere girmeme rağmen çok akışkan cnm yanı forumdan çıkana kadar 2-3 saat neyse forumda oyalanmama bu bildirim trafiği yetiyor kısaca goy goy trafiğiHepsi tamamlanınca forumdan çıkmadan belki bakarım bakarsam başkasının yaptığından bize ne bu forumda küçük bir dünya yarattım kendime 5 yıldır öyle oyalanıyoruz
![]()
![]()
![]()