Evet efsaneydi Siren Teyzemiz
Evet efsaneydi Siren Teyzemiz
benimkini parlaklar bastı çatla![]()
Aaa bu arada destere ile bensem o kadınla erkek , Başımızda gulyabani gibi dikilen suratsızda @xemrexxx oluyor Emre Sultanrüyalarınızı ecünnülerin basar inşallah![]()
Sende başladın benzetmelereAaa bu arada destere ile bensem o kadınla erkek , Başımızda gulyabani gibi dikilen suratsızda @xemrexxx oluyor Emre Sultan![]()
![]()
![]()
Esma Sultanın tırnağı olamaz be o
Kiz o zaman benden mesaj alintilama asaletimden kör olursun
Kiz o zaman benden mesaj alintilama asaletimden kör olursun![]()
Kadın ünlülerin hepsi olur sadece erkek olmuyorEsma Sultanın tırnağı olamaz be o![]()
Edepsiz ne demek korisin senden farkı yok sen kim korisla aynı olmak kim.ssKadın ünlülerin hepsi olur sadece erkek olmuyor![]()
![]()
Bir Koriş var ama onunda benden farkı yok![]()
![]()
![]()
Yakışır Emre'meKadın ünlülerin hepsi olur sadece erkek olmuyor![]()
![]()
Bir Koriş var ama onunda benden farkı yok![]()
![]()
![]()
Yakışır Emre'me![]()
Emrenin bana söylediği hakaretleri Korişte dizide kızlara söylüyorduEdepsiz ne demek korisin senden farkı yok sen kim korisla aynı olmak kim.ss
Koriş ve ekürisini biliyorum ama izleme fırsatım olmadı hiçEmrenin bana söylediği hakaretleri Korişte dizide kızlara söylüyordu![]()
![]()
![]()
Yazın izle işte sana mis gibi yaz dizisiKoriş ve ekürisini biliyorum ama izleme fırsatım olmadı hiç![]()
Ay yok çekememYazın izle işte sana mis gibi yaz dizisi![]()
![]()
![]()
Özellikle ilk sezonuyla senin izlediğin tüm ecünnü dizilerine bin basar çok seveceksinAy yok çekemem![]()
O dizi benim dizilerimin yanında fosssÖzellikle ilk sezonuyla senin izlediğin tüm ecünnü dizilerine bin basar çok seveceksin![]()
Çukur Eşkiya var sadece diğerlerini bıraksan olurO dizi benim dizilerimin yanında fosss![]()
bunları bırakırım diğerlerini yine de bırakmamÇukur Eşkiya var sadece diğerlerini bıraksan olur![]()
![]()
![]()
Diğerleri dediğin @xemrexxx in ecünnülü tuhaf dizileribunları bırakırım diğerlerini yine de bırakmam![]()
Sana göre tuhaf