Aşkı memnu tekrarı koysa o kadar alır. Ama kana d ucuza dolduralim demiş. O saati
Cidden izlemiyormusun? O ka dizi ne olucak?İzlemiyorum zaten.
Yani acıyorum artık ne yapayım![]()
Gültepeyi izlemeyi bıraktım , Küçük Ağayı izlemeyi bıraktım , Hayat Yolundayı izlemeyi bıraktım , Urfalıyam Ezeldeni izlemiyorum , Kvp zaten izlemiyorum sadece Ulan İstanbul şuandaCidden izlemiyormusun? O ka dizi ne olucak?![]()
Eee izliyormuşsun işte Ulan İstanbul ve Güllerin Savaşı'nı.Gültepeyi izlemeyi bıraktım , Küçük Ağayı izlemeyi bıraktım , Hayat Yolundayı izlemeyi bıraktım , Urfalıyam Ezeldeni izlemiyorum , Kvp zaten izlemiyorum sadece Ulan İstanbul şuandaBirde Güllerin Savaşı bazen.
![]()
Saat çok geç oluyor , işe gidiyorum sabah 6'ya 10 kala evden çıkıyorum 5 de kalkıyorum nasıl izleyeceğimEee izliyormuşsun işte Ulan İstanbul ve Güllerin Savaşı'nı.
Galip Derviş'i izlemiyormusun?![]()
Zuhal'ın programı Magazinmi de ?Bence Cümbür Cemaat'in yerine koyabilirler, aynı günde iki magazin programı çok fazla olur. Ama onu bitirip 11.00'e de koyabilirler tabii, belli olmaz. Kaybeden her türlü Zuhal olacak yani...
Ve sonunda büyük kanala geçtikleri için sevindim, türdeşlerinin aksine seviyesi olan bir program çünkü...![]()
Geçen hafta yarışmadan magazin programına çevirdiler düşük reytingler yüzünden...Zuhal'ın programı Magazinmi de ?![]()
Kanal D bir programını yayından kaldırdı onun yerine koyabilir. O zaman peş peşe 2 magazin programı oluyor nasıl olacak ki?Geçen hafta yarışmadan magazin programına çevirdiler düşük reytingler yüzünden...![]()
Cümbür Cemaat yeni formatıyla da ilgi görmedi zaten, bir-iki hafta sonra biter büyük ihtimalle...Kanal D bir programını yayından kaldırdı onun yerine koyabilir. O zaman peş peşe 2 magazin programı oluyor nasıl olacak ki?![]()