'İkinci Sayfa' Kanal D'ye Transfer Oldu!

Çok iyi bir transfer olmuş bence.

Gültepeyi izlemeyi bıraktım , Küçük Ağayı izlemeyi bıraktım , Hayat Yolundayı izlemeyi bıraktım , Urfalıyam Ezeldeni izlemiyorum , Kvp zaten izlemiyorum sadece Ulan İstanbul şuanda :D Birde Güllerin Savaşı bazen. :)
Eee izliyormuşsun işte Ulan İstanbul ve Güllerin Savaşı'nı. :A

Galip Derviş'i izlemiyormusun? :(

Bence Cümbür Cemaat'in yerine koyabilirler, aynı günde iki magazin programı çok fazla olur. Ama onu bitirip 11.00'e de koyabilirler tabii, belli olmaz. Kaybeden her türlü Zuhal olacak yani...

Ve sonunda büyük kanala geçtikleri için sevindim, türdeşlerinin aksine seviyesi olan bir program çünkü... :)

Bence Cümbür Cemaat'in yerine koyabilirler, aynı günde iki magazin programı çok fazla olur. Ama onu bitirip 11.00'e de koyabilirler tabii, belli olmaz. Kaybeden her türlü Zuhal olacak yani...

Ve sonunda büyük kanala geçtikleri için sevindim, türdeşlerinin aksine seviyesi olan bir program çünkü... :)
Zuhal'ın programı Magazinmi de ? (b)

Kanal D bir programını yayından kaldırdı onun yerine koyabilir. O zaman peş peşe 2 magazin programı oluyor nasıl olacak ki? (b)
Cümbür Cemaat yeni formatıyla da ilgi görmedi zaten, bir-iki hafta sonra biter büyük ihtimalle... :A
Kanal D, programı ya 11.00'e, ya da 13.30'a koyacak işte, bu kadar basit... :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy