The_Erinch
Süper Favori Üye
Bu diziler genel amacı yazın boşluğu doldurmak değil mi? Aşk Mantık gibi olanı nadir bence... Zorlama olarak Sçk saymazsak.. Zaten yaz dizileri ömrüde bir yere kadar.
Kiraz Mevsimi izlemezsin, Aşk Yeniden izlemezsin... Süreç'in en kaliteli dizileri halbuki.Aras'ın sanırım izlemediğim tek dizisi Kiraz Mevsimi.Leyla Faray'ı da ilk kez burada izledim, baya iyiymiş ve Ahsen ile çok iyi uyum yakalamışlar.
Artık yaptık bir şey, sonunu getirelim. Bu hafta değil ama final bölümü 0'a düşebilir.
Sen izliyor muydun bu diziyi? 😱Kiraz Mevsimi izlemezsin, Aşk Yeniden izlemezsin... Süreç'in en kaliteli dizileri halbuki.
O kadarını istemem çünkü dizi rezil değil hatta sarıyor da.
Kiraz Mevsimi izlemezsin, Aşk Yeniden izlemezsin... Süreç'in en kaliteli dizileri halbuki.
O kadarını istemem çünkü dizi rezil değil hatta sarıyor da.
Süreç film Sihirli anneme biraz daha maliyet harcasa daha iyiSen izliyor muydun bu diziyi? 😱
Yok da ilk bölümü sarmıştı.Sen izliyor muydun bu diziyi? 😱
Ondan bi cacık olmaz.Süreç film Sihirli anneme biraz daha maliyet harcasa daha iyi
Keşke devamını getirseydin, ne kadar güzel bir dizi.Yok da ilk bölümü sarmıştı.
Sağ ol canım, Yargı'm var. E bir de YVM.Keşke devamını getirseydin, ne kadar güzel bir dizi.
Sana onlar ile mutluluklar o zaman.Sağ ol canım, Yargı'm var. E bir de YVM.
Çok teşekkürler gel beraber olsun.Sana onlar (tutan diziler) ile mutluluklar o zaman.
Sen ve bu finallere tepkilerin13 bile beklenmemiş
Yok haksızlık anlamında demedim zaten bakarsan herkes 13 bekliyormuş bir şaşırma olduSen ve bu finallere tepkilerin
Çoook yakında... (6. bölümde final haberi gelir13 bölümü görür diye düşünmüştüm ama 2,3 reyting alıyordu zaten rakiplerin gelmesiyle onu da kaybetti. Bakalım İçimizden Biri'nin final haberi ne zaman
YVM ?Sağ ol canım, Yargı'm var. E bir de YVM.
Yalancı ve Mumları.Çoook yakında... (6. bölümde final haberi gelir)
YVM ?
Teşekkürler canım.Yalancı ve Mumları.
İzleyici kaliteden anlamayınca işte... Onlar da bir şey yapamıyor.Güzel yüzü var güzel oyuncu Aras Dolunay + Üs Yapım tam kalite 😭😭😭
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?