Aslında eğlenceli ama çok yavan sahneler izliyorum şu an. Çok abartılı değil ama çok etkili de değil. Bilmiyorum bir şeyden kaynaklı bir eksik var şu ana kadar.
Gani Müjde değil bence Pis Yediliyi severdim Hayat Bilgisi de keza öyle. Yani izlenebilir bir dizi ama etki tepki çok seyrek alıyorum. Ne izleyeceğiz biz bu hikayedeGani Müjde'den kaynaklı işte.![]()
Ben şimdi izler söylerim sana
Başlangıç fena değil gibi. Hazal Şenel'i özlemişim.![]()
İzlemeyen kendi kaybeder.Şimdi tekrarına bakıyorum da gayet eğlenceli bir dizi, forumda neden beğenilmemiş anlamadım.
Keremcem daha mı yakışıklı olmuş yoksa bana mı öyle geliyor. Saçlarının kesimi ayrı hava katmış.@Yiğitt @Çiğdem-
Fox'taki oğlana ne olmuş ya o da bir değişmiş.@ozgur2113 @xBUGRAx
İzlemeyen kendi kaybeder.
Aynen yakışıklı olmuş, vücudu da ballandıra ballandıra açmış baya tatlı olmuş.![]()
atacanıda kaybettikŞimdi tekrarına bakıyorum da gayet eğlenceli bir dizi, forumda neden beğenilmemiş anlamadım.
Keremcem daha mı yakışıklı olmuş yoksa bana mı öyle geliyor. Saçlarının kesimi ayrı hava katmış.@Yiğitt @Çiğdem-
İzlemeyen kendi kaybeder.
Aynen yakışıklı olmuş, vücudu da ballandıra ballandıra açmış baya tatlı olmuş.![]()
7/24 forumda sübliminal cinsel mesajlara maruz kalıyorum bende değiştim sonunda.
Şimdi tekrarına bakıyorum da gayet eğlenceli bir dizi, forumda neden beğenilmemiş anlamadım.
Kopil'le Kıvılcım iyiydi bir tek geri kalanları pek sevmedimŞimdi tekrarına bakıyorum da gayet eğlenceli bir dizi, forumda neden beğenilmemiş anlamadım.
Focus engelleyordu işlerini bence.Kopil'le Kıvılcım iyiydi bir tek geri kalanları pek sevmedim
Keremcem daha iyi olmuş cidden
Aman o çocuk da yıllardır ortada yoktu Gani dizisiyle mi geri dönüş yaptı anlamadım![]()
Focus engelleyordu işlerini bence.![]()
Niye ayrılmıştı ki.Mert'i öldürdüler Deniz yurtdışına gittiydi Güneş Emir A.Ş.K.'ta Paramparça'da oynadı sinirleri Koray'a olabilir.![]()
Yok artık Unutma Beni ekibi her seferinde, sahne çekimlerini 1 saatte bitiriyoruz diye paylaşıyordu, aynı ekip nesi ağır gelmiş.Günlük dizi şartları çok ağır diye.![]()
Yok artık Unutma Beni ekibi her seferinde, sahne çekimlerini 1 saatte bitiriyoruz diye paylaşıyordu, aynı ekip nesi ağır gelmiş.![]()