İki Usta İsimden İki Yeni Dizi Geliyor

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
183
Puanı
144
İddialı dizilerin peş peşe bittiği şu günlerde bir yandan da yeni dizi hazırlıkları sürüyor. Duayen televizyoncu Faruk Bayhan ile usta yapımcı Fatih Aksoy'un ortak şirketi MF Yapım, 2 dizinin birden hazırlığını yapıyor. İkisi de Show TV için hazırlanan dizilerden birinin adı "Allah Muhafaza". Tayfun Güneyer'in yazdığı dizinin şubat ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Diğer dizi ise bir Güney Kore uyarlaması olan "Özür Dilerim ama Seni Seviyorum". Bu diziyi ise Makbule Kosif yazıyor. İki dizinin de oyuncuları henüz belli değil.

Milliyet Televizyon Dergisi

Bu haber tamamen Milliyet Gazetesi'nin Televizyon Dergisi'nden alınmıştır. Herhangi bir web sitesinden kopyalanmamıştır.

tayfun güneyer in yazdığı işler tutmuyor uzun vadede öteki dizi ağır drama değilse emirin yolu seviyesinde gider

Çok büyük prodüksyonlar olacagina inanmiyorum ama yine de basarili olabilirler tabii senaryo güzelse ve oyuncular basariliysa.

Bu ne yaw,önune gelen dizi çekiyor !
Bu kadar fazla dizi hayra alamet değil !
insanlar neyi izleyeceğni şaşıryor !
Diziler izlenmeyip yayından kalktığı zmanda üzülen yine yapımcı ve oyuncular oluyor,yazık !

işin içinde Fatih AKSOY varsa almıyayım kalsın!!!

- - - Ekleme - - -

Usta isim diyemiyorum nedense. :D

Bende usta isim diyemiyorum nedense, özelliklede Fatih AKSOY a, ustalığını efsane olmuş afk dizisini emirin yolu dizisi ile nasıl batırmış olduğunu gördük.

- - - Ekleme - - -

MF Yapıım çalışmalara başlamış. :)

hani bir daha Fatih AKSOY dizi işine kolay kolay elini sürmeyecekti, şimdi 2 dizi işine birden mi giriyor ilginç doğrusu.

Tayfun Güneyer'in dizisinin tutmasına zor gözle bakıyorum. Yine eline gözüne bulaştırır gibi. :) Komedi dizisi olursa tutması hepten imkansız. :)

Diğer dizinin oyuncularını beklemek gerek. :)

Diziler izlenmeyip yayından kalktığı zmanda üzülen yine yapımcı ve oyuncular oluyor,yazık !

Fatih AKSOY bir daha koly kolay dizi işine girmem dememişmiydi, eee ne olduda şimdi1 tane bile değil 2 tane dizi işine girmiş, çok ilginç

- - - Ekleme - - -

Fatih AKSOY bir daha koly kolay dizi işine girmem dememişmiydi, eee ne olduda şimdi1 tane bile değil 2 tane dizi işine girmiş, çok ilginç
:nonchalance:
:nonchalance:

hiç başlamasalar daha iyi olacak:)

show tv atafa kalkti baya dizi ve yarismalar almislar ve show tv 2013 te bol dizi yayinliycakmis 2013 eylul ayi resmen buyuk atak olucak