İki Sevilen Dizi Rusya'da Yayına Giriyor!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,517
Puanı
1,060
2015-2017 yılları arasında Star TV'de yayınlanan,başrollerini Burak Özçivit,Neslihan Atagül,Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Ay Yapım imzalı Kara Sevda ve geçtiğimiz haftalarda final yapan,başrollerinde Melis Tüzüngüç,Ümit İbrahim Kantarcılar ve Ahmet Varlı gibi isimlerin yer aldığı Koliba Film imzalı Atv dizisi Kanatsız Kuşlar Rusya'da yayına girmeye hazırlanıyor.

karasevda1.jpg

kanatsiz-kuslar.jpg

Neye göre kalite. Seyirci 113 bölüm boyunca tercih etmiş diziyi izletmişse kendini ötesi yok istediğin kadar laf et :A Sen sanırım Ay Yapım'ın o şişirme dizilerini izleyenlerdensin :F
Niye çok çabuk ısınıyorsun, ben bana göre kalitesiz dedim. :A Belki dizi süresi 1 saat olsaydı kaliteli diyecektim. Ama fragmanlardan az çok kendini belli ediyordu rahmetli. :A

Ay Yapım'ın şişirme dizileri? :F

Niye çok çabuk ısınıyorsun, ben bana göre kalitesiz dedim. :A Belki dizi süresi 1 saat olsaydı kaliteli diyecektim. Ama fragmanlardan az çok kendini belli ediyordu rahmetli. :A

Ay Yapım'ın şişirme dizileri? :F
Fragmanları da şahaneydi duygusu da şahaneydi. Tutmaz diyenlere inat öyle bir tuttu Ki mayası kimse durduramadı. İçerde dizisini dizi çöplüğüne şutladık :F

Fragmanları da şahaneydi duygusu da şahaneydi. Tutmaz diyenlere inat öyle bir tuttu Ki mayası kimse durduramadı. İçerde dizisini dizi çöplüğüne şutladık :F
Içerde'nin neden final yaptığını benden çok daha iyi biliyorsundur. Kendini kandırmaya devam. :F