İki Amerikan Televizyon Devinden 'Muhteşem' Teklif!

Bu haberi bazı siteler "sinema filmi" hakları için demiş.Dizi için dememiş @sürgünüm Diziyi yayınlasalar dahi alt kanallarından birinde yayınlarlar:X
Bende dikkat ettim ona Habertürk'ten çıkışı Amerika kıtasında dizi yayın hakkı için, karışıklık şurdan doğuyor Timur Savcı'ının filmi bu yüzden ertelediği konuşuluyor.:X

Bende dikkat ettim ona Habertürk'ten çıkışı Amerika kıtasında dizi yayın hakkı için, karışıklık şurdan doğuyor Timur Savcı'ının filmi bu yüzden ertelediği konuşuluyor.:X
Tamam işte filme bu şirketlerden biriyle anlaşarak filmi daha iyi yapabilir:X

Dizinin telif haklarını verse bile en fazla 1 milyon(max) kazanır:X

Tamam işte filme bu şirketlerden biriyle anlaşarak filmi daha iyi yapabilir:X

Dizinin telif haklarını verse bile en fazla 1 milyon(max) kazanır:X
Film olayı diziden bağımsız, Filmi Timur Savcı diziden alacağı transfer parasıyla çekecek, daha büyük film yapmak için filmi erteledi iddia ediliyor.:X

Film olayı diziden bağımsız, Filmi Timur Savcı diziden alacağı transfer parasıyla çekecek, daha büyük film yapmak için filmi erteledi iddia ediliyor.:X
Tamam senin haberin böyle diyor ama bazı haberler sinema filmine ortak olmak için yayın hakkı istiyor diyor:X

bulamadım :) neyse zaten my abd de yayınlanıyor bir kanal daha alsa sorun olmaz:A
Hee yayınlanıyor. ABD'nin yerel kanalında:X Kardeş kanalı demiyorum haa yerel diyorum:X

Nerde yayınlanırsa yayınlansın 3.sezonun yarısıyla fiyasko :T: İlk 2 sezon zaten benim içinde esane:T:

Öff niye bildiğin şeyleri tekrarlatıyorsun bana:T:

Hee yayınlanıyor. ABD'nin yerel kanalında:X Kardeş kanalı demiyorum haa yerel diyorum:X

Nerde yayınlanırsa yayınlansın 3.sezonun yarısıyla fiyasko :T: İlk 2 sezon zaten benim içinde esane:T:

Öff niye bildiğin şeyleri tekrarlatıyorsun bana:T:
meryem gidene ka hiçbir yerde sorun yok :Azaten meryem gidince birkaç yerde düşmüş hala iyi izleniyi :A