downton abbey 10-12 milyon izleyici çekiyorYabancı dizi ne kadar izlenebilir.
downton abbey 10-12 milyon izleyici çekiyorYabancı dizi ne kadar izlenebilir.
Bu haberi bazı siteler "sinema filmi" hakları için demiş.Dizi için dememiş @sürgünüm Diziyi yayınlasalar dahi alt kanallarından birinde yayınlarlarbakalım neler olacak@Forumdash bu işi araştırır aşırı my sevgisinden
game of thronestan önce yayınlansın dizi
Bende dikkat ettim ona Habertürk'ten çıkışı Amerika kıtasında dizi yayın hakkı için, karışıklık şurdan doğuyor Timur Savcı'ının filmi bu yüzden ertelediği konuşuluyor.Bu haberi bazı siteler "sinema filmi" hakları için demiş.Dizi için dememiş @sürgünüm Diziyi yayınlasalar dahi alt kanallarından birinde yayınlarlar
Tamam işte filme bu şirketlerden biriyle anlaşarak filmi daha iyi yapabilirBende dikkat ettim ona Habertürk'ten çıkışı Amerika kıtasında dizi yayın hakkı için, karışıklık şurdan doğuyor Timur Savcı'ının filmi bu yüzden ertelediği konuşuluyor.
Film olayı diziden bağımsız, Filmi Timur Savcı diziden alacağı transfer parasıyla çekecek, daha büyük film yapmak için filmi erteledi iddia ediliyor.Tamam işte filme bu şirketlerden biriyle anlaşarak filmi daha iyi yapabilir
Dizinin telif haklarını verse bile en fazla 1 milyon(max) kazanır
Tamam senin haberin böyle diyor ama bazı haberler sinema filmine ortak olmak için yayın hakkı istiyor diyorFilm olayı diziden bağımsız, Filmi Timur Savcı diziden alacağı transfer parasıyla çekecek, daha büyük film yapmak için filmi erteledi iddia ediliyor.
Haberin orjinalini çarpıtmışlar. Buyur: http://galeri.haberturk.com/magazin...yuzyilin-sinema-filmi-cekimleri-ertelendi/1/4Tamam senin haberin böyle diyor ama bazı haberler sinema filmine ortak olmak için yayın hakkı istiyor diyor
Değiştirmişler miHaberin orjinalini çarpıtmışlar. Buyur: http://galeri.haberturk.com/magazin...yuzyilin-sinema-filmi-cekimleri-ertelendi/1/4
Bu haber işte, sabah ki haber bende burdan yaptım.Değiştirmişler miİlk haberi görmedim.
haberin orjinali habertürkte film de var dizi de sen kss ye heves ettin ihale my ye kaldıBu haberi bazı siteler "sinema filmi" hakları için demiş.Dizi için dememiş @sürgünüm Diziyi yayınlasalar dahi alt kanallarından birinde yayınlarlar
Ama yabancı basında bişey yok dahahaberin orjinali habertürkte film de var dizi de sen kss ye heves ettin ihale my ye kaldı
bulamadımAma yabancı basında bişey yok dahaSen buldun mu?
Acun ile Timur savaş halindeymiş Meryem'i kapmak için haberin varmı?bulamadımneyse zaten my abd de yayınlanıyor bir kanal daha alsa sorun olmaz
konusunu açtımAcun ile Timur savaş halindeymiş Meryem'i kapmak için haberin varmı?
İçerikte konu bulamıyorum ben artık, Benim açtığım konularda arada kaynayıp gidiyor o kadar uğraşmama rağmen.konusunu açtım
Hee yayınlanıyor. ABD'nin yerel kanalındabulamadımneyse zaten my abd de yayınlanıyor bir kanal daha alsa sorun olmaz
meryem gidene ka hiçbir yerde sorun yokHee yayınlanıyor. ABD'nin yerel kanalındaKardeş kanalı demiyorum haa yerel diyorum
Nerde yayınlanırsa yayınlansın 3.sezonun yarısıyla fiyaskoİlk 2 sezon zaten benim içinde esane
Öff niye bildiğin şeyleri tekrarlatıyorsun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?