İffetin Kanalı Belli Oldu

O meşhur tecavüz sahnesi dizide olacak, hatta bu yüzden bazı erkek oyuncularda rolü reddetmiş. Olmaması daha uygun olurdu, sanki komik bir şeymiş gibi video paylaşım sitelerinde aylarca dolaşır şimdi.

ben dizinin tutacağına inanıyorum doğan grubu daha iddialı diziler yapacaktır starda ben bu sezon star yazın tüm dizilerini devam ettirir behzat ç hariç eğer düzeltmezlerse bitirir diziyi star gelecek sezon için şu an plan içinde gibi geldi bana atv ise hiçbirşey yaptığı yok hep dandik yapımlar orada olacak seneye(Çocuklar Duymasın,Yahşi Cazibe,Kurtlar Vadisi Pusu Hariç)

ben dizinin tutacağına inanıyorum doğan grubu daha iddialı diziler yapacaktır starda ben bu sezon star yazın tüm dizilerini devam ettirir behzat ç hariç eğer düzeltmezlerse bitirir diziyi star gelecek sezon için şu an plan içinde gibi geldi bana atv ise hiçbirşey yaptığı yok hep dandik yapımlar orada olacak seneye(Çocuklar Duymasın,Yahşi Cazibe,Kurtlar Vadisi Pusu Hariç)
ATV'nin de var iddiali dizi projeleri. Selvi Boylum Al Yazmalım, İngiliz Kemal, Canım Ailem ekibinin yeni dizisi, Ameleler gibi...

Bizde şaşırdık cevaa ama bence Star biraz daha iyi diziler almalı. Çünkü Kanal D Star'ın babası gibi oluyor.Star'da Kanal D'nin üvey çocuğu.Ama biraz daha önem verirlerse daha iyi olur.Ben şahsen Star'ın dizilerini beğeniyorum.